Uncategorized

Dejta i tygelsjö-västra klagstorp

Kyrkan ligger omgiven av en kyrkogård, där ett flertal gravar från talet ännu finns kvar. Välkommen att titta in i Västra Klagstorps kyrka   länk till panoramabilder.

Kim Olofsson

Sök Sök. Vill du sjunga i kör? Diakoni - omsorg om medmänniskor.

Aktiviteter för barn och familj. Aktuellt Välkommen till musikgudstjänst "Stjärnan"! Aktuellt - Kyrka Gudstjänst, 3 e. Gudstjänst, Apostladagen Välkommen till gudstjänst i V Klagstorps kyrka kl. Västra Klagstorps kyrka. Västra Klagstorps kyrka Telefonnummer: 94 30 Öppettider: Kontakta oss för mer information Besöksadress: Gamla Borrebackevägen 2, Tygelsjö Postadress:  Box , 23, Malmö Epost: [email protected] Västra Klagstorps kyrka, som byggdes på platsen för en medeltida kyrka, stod färdig Följ oss i sociala medier. Följ oss på Instagram!

Facebook Gilla oss på Facebook! Föreningskläderna finns alltså numera ständigt tillgängliga för samtliga medlemmar.

Tygelsjö-Västra Klagstorps församling

Utprovningar kommer fortsatt att ske men det finns alltså inget behov av att invänta dessa. I varje enskilt lag kommer det att finnas en ansvarig ledare som håller i gemensamma beställningar vid dessa tillfällen. Administrationsavgiften är borttagen. Däremot tillkommer frakt på 39kr, men endast då beställningar understiger kr. Över denna summa är det fri frakt. Leverans till närmsta postombud. För att lättast komma igång så går ni in på stadium.

Navigeringsmeny

Om ni inte redan har ett konto så skapa ett. Med fördel kan ni använda Bank ID för inloggning. Välj sedan fliken Förening, där kan ni söka efter Tygelsjö IK. Er senast besökta förening kommer att finnas överst i listan. Allt klart för att komplettera med vad ni behöver! Har ni barn som är aktiva i flera föreningar, inga problem, ni kan välja upp till fyra stycken.

Väljs flera föreningar delas bonusen jämt dem emellan. Välj fliken Stöd Din Förening. Sök och välj Tygelsjö IK, Sektion och lag. Hur lätt som helst! I skrivande stund har vi endast 10st.

Login • Instagram

Trots detta blev det ett par tusen i bonus till TIK och dess medlemmar. Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Jag förstår.

Tygelsjö IK. Glädje och Gemenskap - för en aktiv by. Om klubben. Bli medlem i Tygelsjö IK. Välkommen till Tygelsjö IK! Extraknäck - Domare sökes Vi har flertalet aktiva domare på fotbollssektionen men söker nu även domare till innebandysektionen.


  • Singelföräldrar - Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn).
  • Västra Klagstorp - Tygelsjö Järnväg, KTJ, Klagshamn station..
  • Tygelsjö IK - Fotbollsektionen.
  • singlar i axvall.

Föreningen står för utbildningen. För att få gå det första steget, Matchledare, krävs dock att man fyllt 14år.