Uncategorized

Single i tranås

Du har rätt till dataportabilitet, det vill säga en rätt att under vissa förutsättningar få ut och överföra dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format till en annan personuppgiftsansvarig. När Elon har mottagit din anmälan kommer vi att upphöra med att behandla personuppgifterna för detta marknadsföringsändamål.

Du har rätt att, genom en skriftligt undertecknad ansökan, kostnadsfritt erhålla ett registerutdrag från Elon om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare uppgifterna har lämnats eller ska lämnas ut. Du har även rätt att i registerutdraget få information om den förutsedda period under vilken uppgifterna kommer att lagras eller kriterierna som används för att fastställa denna period.

Du har vidare rätt att i registerutdraget få information om dina övriga rättigheter som anges i denna punkt 9. Vi ser gärna att du hör av dig till oss om du har några klagomål beträffande vår behandling av dina personuppgifter, så att vi kan korrigera vår behandling om det är nödvändigt. Du har även rätt att inge eventuella klagomål angående Elons behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Navigeringsmeny

Elon har därför vidtagit de säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering. Vi kommer inte att lämna ut dina uppgifter till någon annan, annat än vad som uttryckligen följer av denna integritetspolicy. Läs mer om hur vi använder cookies i vår Cookiepolicy. Elon har rätt att när som helst ändra integritetspolicyn.

Hotellbeskrivning

Vid ändringar av denna integritetspolicy kommer Elon publicera den justerade integritetspolicyn på vår webbplats samt i övrigt på lämpligt sätt informera kunder och samarbetspartners. Tveka inte att kontakta Elon om du har några frågor om denna Integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag.

Elon Group AB Org. Nu blir det ännu enklare att handla hemelektronik och vitvaror på nätet. Allt med ett enda mål - att det ska bli enklare för dig. Nu när vi äntligen delar samma hemsida hittar du både vitvaror och hemelektronik samlat på ett och samma ställe. Handlar du på nätet kan du självklart få varan hemlevererad eller välja att hämta ut den i närmaste butik eller hos ombud. I våra butiker märker du inte någon större skillnad. Inte annat än att de flesta nu har en ny fräsch logga och att vi som jobbar där har nya tröjor. Annars är vi samma kompetenta personal som brinner för vår goda service.

I samband med att vi flyttade in här på elon. Saknar du kundklubben? Håll utkik - för vår nästa satsning blir en gemensam kundklubb! Precis som vanligt älskar vi när du besöker våra butiker - så varmt välkommen in! Tillåt kakor. Elon värnar om din personliga integritet Elon Group AB, org. Personuppgiftsansvarig Elon är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och är därför ansvarig för att dina uppgifter hanteras på ett korrekt och säkert sätt i enlighet med tillämplig lagstiftning. Personuppgiftsbehandling hos Elon-butiker Elon är en butikskedja med nästan butiker fördelade över hela landet.

Vilka personuppgifter behandlar Elon?


  • röra på dejt.
  • Produkt med klubbpris.
  • dejta i fjärås.

Elon behandlar följande personuppgifter i nedan angivna situationer: Vid besök på elon. Vår behandling av personuppgifter Vår behandling av dina personuppgifter, inklusive för vilka ändamål vi avser att behandla dem, vilken laglig grund vi har för respektive behandling samt hur länge vi avser att behandla personuppgifterna framgår av följande sammanställning.

Ändamål Rättslig grund Personuppgift Lagringstid För att hantera ordrar, garantier och andra åtaganden gentemot dig som kund Fullföljande av avtal om köp försäljningsvillkor Namn, adress, telefonnummer, personnummer samt e-post, Geografisk information, IP-adress, enhetsinformation, logginformation Under garantitiden och därpå följande 12 månader.

För att efterleva lagar och regler, t. För att administrera tävlingar och andra event Intresseavvägning Namn, e-postadress, adress. För att administrera tidsbokningar och liknande servicefunktioner Intresseavvägning Namn, e-postadress, adress. Elon CLUB-medlemmar och profilering Elon lagrar och använder Elon CLUB-medlemmars köphistorik för att kunna ge medlemmarna erbjudanden baserade på deras personliga inköp, för att analysera köpmönster och för att personifiera deras upplevelse av Elons säljkanaler.

Lagringstid Dina personuppgifter bevaras så länge det finns ett behov av att bevara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för i enlighet med denna integritetspolicy. Vem lämnar vi ut personuppgifterna till? Tredje part Anledningen till att personuppgifterna lämnas ut till tredje part Elon-butiker När du genomför ett köp på elon.

Dina personuppgifter kommer även lämnas till en Elon-butik Elon Sverige När du genomför ett köp på elon. Andra bolag inom Elon-koncernen Personuppgifter kan behöva överföras till andra bolag inom koncernen eftersom centrala funktioner såsom exempelvis marknadsföring och ekonomi sköts gemensamt inom den koncern som Elon ingår i.

Leverantör av molntjänst Elon lagrar viss information i molntjänster, varför dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till leverantörer av sådana molntjänster. Leverantörer och samarbetspartners Elon kan komma att lämna ut dina personuppgifter till olika leverantörer i vår verksamhet.

PREMIÄR: Kite – ”Tranås/Stenslanda” : Festivalrykten

Bolag som tillhandahåller finansieringslösningar för kund I de fall en kund är intresserad av finansieringslösning för sitt köp förmedlar Elon uppgifter om kunden till finansieringsbolag som Elon samarbetar med och som i sin tur ingår avtal och kommunicerar direkt med kunden. Myndigheter Personuppgifter kan komma att överlämnas till myndigheter då det krävs för att uppfylla lagenliga skyldigheter. Avyttring För det fall Elon avser att överlåta hela eller delar av Elons verksamhet kan personuppgifter komma att lämnas ut till en potentiell köpare.

Sociala medier Vad gäller de personuppgifter som förekommer och behandlas på sociala medier [såsom Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och LinkedIn] hänvisar vi användare till respektive tjänsts policy för information om hur de behandlar personuppgifter. Dina rättigheter Elon ansvarar i egenskap av personuppgiftsansvarig för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Skydd av dina personuppgifter Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Ändringar Elon har rätt att när som helst ändra integritetspolicyn.

Interracial Dating in Tranås. Welcome to the best Interracial Dating Site for Tranås singles

Kontakt Tveka inte att kontakta Elon om du har några frågor om denna Integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Allt på ett ställe - elon.


  • Nyamålen Tranås karta - flygfotograf.se.
  • dejta i marieholm.
  • single use vape pen?
  • Fordon i Tranås?

Kundklubben I samband med att vi flyttade in här på elon. När du deltar i någon av våra tävlingar. När du skickar bokningsanmälan via våra bokningsformulär. För att hantera ordrar, garantier och andra åtaganden gentemot dig som kund. En riktigt modern och kompakt moped. LED-strålkastare i fram med en egen signatur och stöldlarm. Den drivs av en W motor från marknadsledande Bosch och batteriet som går att plocka med sig till hemmet eller kontoret för laddning. Nu har vi gjort det igen! I samarbete med Sweden Rock har vi tagit fram ett utrustningspaket med hög fokus på detaljerna, tillgängligt till Caddy och Transporter Skåp i färgerna svart, silver eller vit.

Nu kan du kan ta med dig Sveriges största rockupplevelse hela vägen hem. Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal, försäkring och drivmedel samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era företagsbilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning. Du vet de där speciella tillfällena när tid och plats och stämningsläge verkar jobba ihop för att ge dig en alldeles särskild känsla? I Touareg har våra ingenjörer arbetat hårt för att du ska kunna uppleva dem lite oftare.

Den är en vän på vägen, fylld av funktioner som hjälper dig och gör körningen enklare, tryggare och mer underhållande. Allt för att du ska kunna njuta av stunden. Lasta in och kör iväg, med barn, utrustning eller några vänner. Sju säten eller massor av bagage? En tur till stranden, eller ta kollegorna till ett affärsmöte?