Uncategorized

Mötesplatser för äldre i träslöv

Alla är varmt välkomna att och delta i vår verksamhet. Brunflo mötesplats. Lövberga mötesplats ligger vid Björk­backa­parken och erbjuder ett varierat program med olika aktiviteter. Alla är varmt välkomna att och delta i vår verk­samhet. Lövberga mötesplats. Mötesplats Hornsberg ligger på Hornsgatan 20 A Frösön.

Dagverksamhet - flygfotograf.se

Här kan du möta andra för en stunds samvaro. Mötesplats Hornsberg.

Mötesplatser för äldre i Malmö stad

Vår mötesplats i Lit finns på Häradsgården som ligger centralt med med gångavstånd till affärer och busshållplats. Varmt välkomna att titta in och vara med i vår verksamhet. Mötesplats Lit. Här kan människor träffas för en stunds samvaro. Mötesplats Ljungen. Mötesplats Lugnvik ligger på Midvägen 2 - matsalen i höghuset. Här kan människor mötas för en stunds samvaro. Mötesplats Lugnvik. Mötesplats Odensborg i Oden­sala ligger på Slåttervägen 11 bakom Odenhallen i höghuset, på nedre plan. Mötesplats Odensborg. Mötesplats Reveljen ligger inne i Kör­fältets centrum nära till bageri, frisör, pizzeria, gym blomsterhandel med mera.

Mötesplats Reveljen. Mötesplatsen Prästgatan 58 finns centralt och lättillgängligt i Östersund city nära gågatan och busstorget. Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig.

Aktiviteter och mötesplatser för äldre

Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen. Jag accepterar. Nej tack. Varbergs kommuns upphandlingar.

Inspiration för aktiviteter och kultur - Inspirationslotsen

Visar av 8 träffar. Sista anbudsdag. Drift av badanläggning koncession. Varbergs kommun, Varberg Drift av badanläggningar Tjänstekoncession.


  1. rosersberg mötesplatser för äldre.
  2. Varbergs kommuns upphandlingar.
  3. Varbergs kommuns upphandlingar!

Tidsfrist för inlämning. Öppenvård Verksamheterna utformas tillsammans med besökarna. Det är gratis att besöka mötesplatsen. Aktiviteter och fika finns till självkostnadspris. Alla pensionärer är välkomna. Senioren, Hässleholm. Träffpunkt Linden, Vittsjö. Seniorcafé på Mötesplats Ljungdala, Hässleholm pdf, kB. Hässleholms kommun 80 Hässleholm Besöksadress och öppettider. Växel: 70 00 Org.

Synpunkter och klagomål. Ställ en fråga.


  • kvinna söker man djurås.
  • Other languages with Google Translate.
  • norrköpings st johannes dating apps.
  • singel kvinna i östra onsjö.
  • dating apps i herrestad.
  • bollebygd singlar.