Uncategorized

Mosjö mötesplatser för äldre

De är speciellt framtagna utifrån den situation vi befinner oss i.

Escort Utan Kondom Japanese Free Massage Sexchatt Östermalm‎

Klicka på söndagen nedan för att ladda ned. Under våren har Almby kyrka varit extraöppen för den som vill komma in och prata, tända ljus eller be en bön. Du hör prästen Per Pettersson berätta mer i filmen här under. Vi har också, tills vidare, ställt in alla utlandsresor för konfirmander och ungdomar. Här kan du läsa mer om hur vi agerar i det läge som råder nu. Det är ingen vanlig sommar.

Men det är sommar, likafullt. Vi gör vad vi kan för att göra hemestern lite gladare, utan att gräva hål i din plånbok — och vi kan göra det tack vare våra medlemmar.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Svenska kyrkan i Örebro

Här hittar du allt som är på gång. Hör körens hälsning om hopp och frid till alla som just nu går hemma och känner oro, ensamhet eller tristess. Här hittar du information om olika former av samtal och stöd som finns inom Svenska kyrkan i Örebro. Du är alltid välkommen att kontakta en präst eller diakon i din församling.

Telefon: 45 00, mån—tors kl.


  • hitta sex i hamrånge.
  • dejta kvinnor i kinna.
  • mitt kön annonser med träffa tjejer gratis!
  • nyköpings alla helgona dating.

Lunchstängt kl. Söker du någon enskild person? Coronaviruset: Så finns kyrkan för dig Här kan du läsa om Svenska kyrkans insatser i Örebro, bl. Den är 14C-daterad till f Kr. Läroverksgatan 1  62 Örnsköldsvik Tfn 00 Skicka e-post. Följ oss på facebook. Följ oss på instagram. Besök oss på YouTube. På ornskoldsvik. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Jag förstår Vad är kakor? Utbildning och barnomsorg Omsorg och hjälp Uppleva och göra Undermeny Bygga, bo och miljö Trafik och infrastruktur Näringsliv och arbete Kommun och politik. Mer information. Äldre och mellersta stenåldern Yngre stenåldern Bronsåldern. Tisdag—lördag kl 11—16 Stängt midsommarhelgen! Aktiviteter online. Tidningen Vi tillsammans. Avhämtning eller inköp av mat. Om mötesplatserna. Det finns tio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Du kan fritt välja vilken mötesplats du vill gå till, oavsett var i staden du bor.

Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra.

Vi har ett utbud med bland annat gymnastik, dans, boule och biljard. Även musikunderhållning och gemensam fika eller lunch anordnas.

chatt Östermalm‎ Condomer body to massage helsingborg

Att besöka mötesplatserna är gratis, och även de flesta aktiviteter. Vissa aktiviteter betalar du dock självkostnadspris för, precis som för fika. Mötesplatserna är handikappanpassade och hbtq-certifierade.


  • Other languages with Google Translate!
  • träffa singlar st göran.
  • Other languages with Google Translate!
  • Träffpunkter för seniorer - flygfotograf.se.

En gång i kvartalet trycker vi en tidning med mötesplatsernas aktiviteter. I den finns även nyheter, reportage, krönikor och annat smått och gott. Du kan hämta den på en av mötesplatserna eller läsa den här online. Hitta till mötesplatserna.

Kultur för äldre

Nyheter och reportage från mötesplatserna:. Dietist Frida Axberg: Lyft blicken från läkemedelslistan till kylskåpet! Fler nyheter. Kom och hälsa på oss på någon av våra mötesplatser för seniorer - när vi öppnar upp igen! Vårt arbete.