Uncategorized

Göteborg på dejt

Det är även ett hotell, som har just bar och restaurang. Inredningen är lite av vad man kan säga, dekadent.

Göteborgs bästa ställen för första dejten

Här är en av de bästa restaurangerna med en slående vy ut över Göteborg. Njut av solnedgången och varandra! Om det inte är middag ni ska ut på, utan ni ska ses över en kaffe så passar det bra med en fika på Brogyllen.

Clarion Hotell

Om du vill att ni ska göra en aktivitet tillsammans, endast eller före eller efter att ni äter något, så har Göteborg en hel del att erbjuda. Kanske ett parti biljard på Biljardpalatset?

Styr en dubbeldejt och utmana varandra i spel

Det finns även shuffleboard här att spela. En annan sak ni kan göra, är att gå till Golfbaren Allén och spela minigolf.

Här finns det även en bar och en bistro och det är öppet under sommaren. En annan mysig sak att göra tillsammans det är att ta en promenad i Slottsskogen. Här finns många mysiga stigar och utkiksplatser. Ni kan kika på djur och kanske även ta med er och ha en romantisk picknick. För mer bra tips om saker att göra, första dejten eller femte, eller på egen hand, läs våra nyheter.

Romantiska platser i Göteborg - flygfotograf.se

Där ger vi varje vecka tips om olika saker som händer och sker i Göteborg. Så det gör du kan hitta nya saker att göra. Är det så att du inte är från Göteborg, eller att det är din dejt som kommer långväga ifrån för att träffa dig, så är det bra att se till att det finns ett boende. Här hos oss finns det en mängd bra hotell att välja mellan.

Sök runt på vår sida, eller så kan du höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har några frågor. Hotell till lägst priser, alltid med prisgaranti! Slipp bokningsavgifter.


  • Dejt i Göteborg - tips om restauranger, kaféer m.m. | Uptodate!
  • Platser som får hjärtan att slå.
  • väddö online dating.
  • st johannes dejt.

Lätt att jämföra hotell. Kontinuerligt arbete pågår för att hela tiden ha de bästa priserna på framstående Göteborg hotell.

Dejt i Göteborg? Singlarna själva tipsar 2016

Vanliga frågor. Kanske det är dags bjuda ut den där personen du spanat in på dejt, och pricka av någon av aktiviteterna på listan? Det finns så klart oändligt många saker man kan hitta på, men vi hoppas att detta ger dig en bra grund att börja från! Så dumpar du rätt 6 knep för att tackla dejt-nervositeten! Är vi exklusiva nu?

Träffa singlar - Hur tar man kontakt?