Uncategorized

På dejt fristad-gingri

I morgon börjar även Gossip tror jag, har isf sett dom avsnitten, men det skadar ju inte att kika dessa igen. Nu ska jag gå upp till tredje våning för att få tillbaka vårt psykologi prov, jag dör. Tror inte att det gick så jätte bra Ha en bra dag! Har spenderat hela dagen tillsammans med emma. Vi har vait ute och blivit fotade, kikat på the holiday, pluggat och myst med BJ glass. En perfekt måndagskväll med andra ord. Snyggingen ska även sova hos mig i kväll, så vi ska snart krypa ner i min säng och få våran skönhetsömn.

FÖR KÄRLEKENS SKULL. Nr 6

I morgon är det träning som gäller för hela slaten och årsmöte i drillen. Annars inte allt för mycket. Hoppas ni har fått en bra start på veckan och att morgondagen blir kanon. Natti natt!

Ännu en ny vecka har börjat. Det har hänt ganska mycket sedan jag hörde avmig sist, sitter här med en spricka och söndriga muskler i mitt finger och känner mig helt handikappad.

Om Sofias bostad på Gingri Forshaga 1

Men det är trevligt! I helgen har jag pluggat och det har varit utgång som gällt. Vi var hemma hos Viktoria och röjjde, hade riktigt brudparty med massa bra musik, trevligt sällskap, god dryck och mycket dans! Sedan åkte vi in till stan och jag hamnade på södra. Sedan mötte jag upp en vän och efter några timmar var jag hemma igen. Det var en riktigt lyckad kväll! På söndagen pluggade jag lite IE och var och kikade till mig träning i några timmar. Sedan var det även mord i sinnet på kvällen och sedan sten somnade jag i min säng.

Väcktes av en massa sms under natten, men det ska han få sota för senare i dag. Nu ska jag ha matte c, så måste kila! Se you! Men sovmorgonar mitt i veckan gör att man självman är uppe längre på kvällen och gör att man kommer att ha svårt att hålla uppe ögonen på lektionerna dagen efter. Nu har jag suttit och kikat på White Chicks och som vanligt skrattat tills tårarna rinner, gud vad jag älskar den filmen. Samtidigt har jag suttit inloggad på msn och fått min helg lite mer planerad, känns bra. I morgon är det skola, fika, spinning och middag som gäller. Ska fira Mickans födelsedag med en brak middag eftersom festen kommer nästa vecka.

Sedan är jag grymt sugen på spinning nu och är jätte motiverad att gå dit och köra järnet. Kroppen ska bli mer fitt, så är det bara. Men snart borde jag dra mig mot min älskling sängen och sluta ögonen för lite skönhetssömn. Snart är det helg och jag ler bara jag hör ordet. Men snaart ska jag gå till min älskling sängen och sluta ögonen för lite skönhetssömn.

Om Per Benjaminsson på Gingri Källebacka 1

God natt folk! Åt lunch på stan och nu ska jag åka hem för att min lärare inte är här. Great att jag har väntat i två timmmar i onödan Y. Hur underbart är det inte att jag har sovmorgon? Det var alldeles för länge sedan jag hade det på en vardag. Men jag vaknade av en känsla att min buss inte skulle gå när jag hade tänkt att den skulle gå, och efter att ha tittat på Västtrafiks hemsida insåg jag att jag kommer vara tjugo minuter sen till min lektion.

Great, bättre start på dagen får man leta efter. I dag har jag två lektioner i skolan, naturkunskap och webbdesign. Man kan säga att detta kommer bli den skönaste dagen i skolan denna veckan. Men undra egentligen vad alla mina lärare skulle göra i dag, eftersom vi har fått inställda lektioner nu på morgonen.

Det är ett mysterium Efter skolan ska jag träna, träna drill tillsamans med mitt älskade lag. Vi har även lite dulo tid innan team träningen och det känns som att det går framåt. Det är underbart. Efter träningen ska jag hem och titta på lite avsnitt av Gossip Girl och städa samtidigt. Tror inte att något frivilligt skulle vilja gå in i mitt rum. Fotäljen som man ska kunna sitta i är nu ett berg gjort av kläder.

Gisses vad det kommer ta lång tid känner jag, men jag får skylla mig själv. Nu måste jag rusa, sitter här i pjamas och min buss går snart. Den vill inte koppla upp sig på mitt trådlösa internet hemma, såbloggen har inte kunnat uppdateras så som jag har velat. Men förhoppningsvis kanske jag kan få min far att kika på datorn och kanske, om vi har tur, fixa till mitt lilla problem. I lördgas hade jag och min mor och syster lite tjejdag och åkte in till stan och utförde lite flickiga saker. Sedan var det fest hemma hos Emma på kvällen och det var lyckat.

Dock fick jag bära hem min vän för att hon råkat få i sig lite för mycket av det goda, men sedan återgick jag till mitt festande. Trevligt värre.

Per Benjaminsson

Nu under veckans tre dagar som gått har jag inte gjort så mycket. I dag har jag varit i skolan, haft lite lektioner och tagit det lugnt. Efter skolan gick jag och emma och tränade. Körde ett fatbrun program på en maskin i 30 minuter och sedan sprang jag på löpbandet ett tag. Eftersom jag satsar på att få kroppen i fin form spenderade jag även tid i gymmet och tränade lite lår och mage. Detta ska bli as bra, får tänka på Frida, eller hur emma? Ska 'ven träna spinning både fredag och lördag. Efter träningen hade jag körlektion, vilket gick galant.

Snart tjejer och killar får ni se mig ute på vägarna. Nu sitter jag här på jobbet, tagit en lite paous och ska snart återgå till hårt arbete. Tänkte på att uppdatera bloggen lite när man endå hade tillgång till internet. Annars ser veckan ganska lugn ut. Ska fira Mickan i helgen och lite annat kul.

stockholm stad budget skola

Hoppas att dagarna flyter på ganska bra nu fram tills helgen och att jag snart kan sova ut igen. Hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi när jag får internet tillgänligt igen. Det var en person som troligtvis var över halv men hade inte lust att betala för en hel och skulle göra en fuling. När han skulle betala sa han, "en helv! Ni kanske inte tycker det är roligt, men man skulle sett det live. Killen blev helt röd i ansiktet och sa att han skulle åka på hel och sedan fick han plocka upp en till tjugolapp ur sin plånbok.

Efter incidenten kunde han inte med att åka på halv till Fristad. Vi fick inställd webbdesign i dag så jag slutade vi halv ett, åkte hem och lagade mat. Nu har jag ätit och ska börja läsa lite inför provet. Sedan ska jag ta mig upp till musikens hus för att kunna ta mig till träningen och sedan ge järnet i dag. Sedan är det ju team och det är alltid lika roligt. Eftersom vi håller i två tävlingar i vår så hoppas jag på full support på läktaren, när jag entrar golvet ensam för första gången. Givetvis hejja på vårt fantastiska team! Nu håller min bror på att tjata hål i huvudet på mig, han vill fika lite.

Så dax att ta mig till köket. God morgon! Kom lite tidiagre till skolan och tänkte skriva in ett lite sött inlägg som morgonpigga läsare kan njuta av. I dag har jag min längsta dag i skolan och slutar vid halv fyra. Sedan är det bara att palla sig ut till Borgstena och träna i några timmar. Först är det solo träning och sedan ska vi träna med teamet. Sedan ska jag ha mitt psykologi prov i morgon så hela kvällen kommer jag spendera vid mitt skrivbord, läsandes mina psykobäcker. Någon som vill hjälpa mig lite?


  1. förslöv-grevie dejta.
  2. speed dating i hjälmseryd.
  3. Om Sofia Karlsson på Gingri Forshaga 1.
  4. Dejta i fristad.
  5. apcoa parking app!
  6. Om Pers bostad på Gingri Källebacka 1.
  7. sundsvalls gustav adolf träffa singlar.

Skulle vara trevligt isf Helgen är nästan färdig planerad för min del. Inte en helg på länge nu har varit oplanerad, utan jag har alltid haft full rulle. Men det är så jag kanske tycker om det? Men Förhoppningsvis bjuder ledigheten på fest, mysande, träning och annat roligt, precis så en helg ska vara!.