Uncategorized

Skärholmen mötesplatser för äldre


 • Förskola Kråkan;
 • dating site bunkeflo?
 • Fritidsgårdarna i Skärholmens stadsdelsområde;

Stadsdelsförvaltningen ska sedan genomföra nämndens beslut. Hägersten-Liljeholmens stadsdelsnämnd. Arbetet i stadsdelsförvaltningen leds av stadsdelsdirektör Gunilla Davidsson.


 • Byggnadsantikvarier Skärholmen (87 Sökträffar) - Företag | flygfotograf.se.
 • riala kvinna söker man?
 • dejtingsajt våmb?
 • flygfotograf.se - Skärholmen.

Förvaltningen består av fem avdelningar med ansvar för verksamheten inom respektive område. Avdelningen för förskola ansvarar för att tillhandahålla trygga, likvärdiga kommunala förskolor i Hägersten-Liljeholmens stadsdelsområde. Avdelningen leds av avdelningschefen och arbetet innefattar att driva, utveckla och följa upp verksamheterna.


 • Skärholmens sim- och idrottshall - Gympa;
 • Öppen verksamhet i Stockholm | flygfotograf.se.
 • hol dejta?
 • leksand dejta kvinnor?

Avdelningen består av tio förskoleenheter, en utvecklingsenhet och en resursenhet. Utvecklingsenheten ansvarar för det övergripande kvalitetsarbetet och omfattar funktioner som kö, placering, lokalsamordning, administrativt stöd, digital projektledning och kultursamordning.

Organisation

Resursenheten har ansvar för avdelningens specialpedagogiska stöd samt stadsdelsförvaltningens allmänna förskola och öppna förskolor. Avdelningen för äldreomsorg ansvarar för att tillhandahålla en god och trygg service, omsorg och vård för de äldre personer som har behov av det.

Javascript är avstängt

Avdelningen leds av avdelningschefen och arbetar både med förbyggande och biståndsbedömda insatser som syftar till att ge personer som är 65 år och äldre möjlighet att kunna leva och bo självständigt så länge som möjligt i sin hemmiljö. Inom avdelningen finns även enheten ung fritid, som ansvarar för de öppna fritidsverksamheterna för barn och unga. Här ingår parklekarna, fältassistenterna, fritidsgårdarna och ungdomsmottagningen. Avdelningen leds av avdelningschefen och arbetet omfattar både myndighetsutövning och utförande i verksamheter inom individ- och familjeomsorg och inom stöd och service för personer med funktionsnedsättning.

Avdelningen för ekonomi, samhällsplanering, lokal och park leds av avdelningschefen och ansvarar bland annat för.

Här hittar du alla aktivitetsprogram för träffpunkterna

Avdelningen för hr, it och innovation leds av avdelningschefen och ansvarar bland annat för samordning och stöd till förvaltningens verksamheter när det gäller hr-frågor, it-frågor och innovation. Stadsdelsnämndens verksamhetsplan är ett dokument där stadsdelsnämnden redogör för hur tilldelad budget ska användas. Verksamhetsplan Gruppen består av tjejer som anlänt till Sverige under de senaste 2 åren och är i åldern år. Fryshuset ligger centralt i Skärholmens centrum och är en mötesplats för dig som är år respektive år.

Besök på Fryshuset Skärholmen

Alla är  välkomna! Oavsett om du gillar att dansa, spela in musik, idrotta, träffa människor eller bara ta en fika. Vi har ett extra fokus på musik- och kulturaktiviteter. Vi är ett Ungdomens hus som gör det möjligt för unga att förändra världen genom sina passioner. Vi ger dig som ungdom utrymme att kunna förverkliga dina idéer och stöttar dig att genomföra olika aktiviteter och projekt.

Besök på Fryshuset Skärholmen - Kronprinsessparets stiftelse

Fritidsledare Skärholmen Jenny Ekman, ansvarig för dansverksamheten Franca Villena och verksamhetsansvarig för aktiviteter för ensamkommande Cecilia Östergren. Stäng In english.

Besök på Fryshuset Skärholmen. Dagens tema var Respekt.

Räkna ut din preliminära avgift

Frågor som diskuterades var; Vad är respekt? Varför är det viktigt med respekt? Hör rädsla och respekt ihop?