Uncategorized

Vännäsby singlar

Detta beror nog på att det inte är helt klarlagt vem som äger rättigheterna till skivan! Hallo Hallo……. Då jag i grund och botten är en rockabillykille men även lyssnar på dansbandsmusik av eran typ när jag glider fram i min raggarbil så har jag ett litet förslag till er, varför inte testa och köra några av era svängigaste låtar i rockabilly stil, kör med ståbas och hela kittet, för det blir ett speciellt sound då man lirar med hängbjörk, och Streaplers började ju som ett rockband en gång i tiden så varför inte testa några låtar, men som sagt eran musik går utmärkt att lyssna på när man är ute och cruisar, och raggarbil har jag kört i 43 år nu, och det kommer jag att fortsätta med tills jag inte tar mig in i kärran längre!

Halloj Cocon! Vi tar till oss, och kollar lite Rockabilly stuk, cruisa lugnt…och dra på volymen, vi ses!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Hejsan svejsan! Just nu leker inte livet……. Corona överallt, uppsagd från jobbet, men min tröst i dessa tider är att jag har ca dansbands lp skivor som jag kan lyssna på, och fasen vad mycket bra dansbandsmusik det gjordes på 70 talet, och med mycket humor i låtarna var det ju på den tiden, många av dåtidens texter hade det blivit ramaskri om dom hade spelats in idag…..

Mulliga gulliga Ann-Catrin….. Ja,ja nu fick jag det sagt också, men hoppas att detta elände är över snart så det blir normalt igen, vi hörs och syns framöver grabbar, ha det gott! Hälsningar från Pova. Hejsan Pova! Vistt är det illa med detta Corona, men bra idé att ta fram de gamla plattorna. Härliga gäng du nämner, ta hand om dig, så ses vi när eländet är över! Hej men lilla Kenny har dom snott din rakapparat men det va snyggt än då å bra att ni mår bra det gör jag med men jag väntar så på eran nya skiva har beställt den å så önskar jag er en GLAD PÅSK KRAM å tatueringen på min arm är lika fin än.


 • othem-boge kvinna söker man.
 • bäckebol dating.
 • dejta kvinnor i norra mo.
 • Aktuell fråga.
 • Om Anna Magdalenas bostad på Ängsvägen 17.
 • Foton från bildgalleriet.
 • Om Anna Magdalena Fernerud på Ängsvägen 17.

Hej Kristina, visst gick rakapparaten sönder…för ett par år sedan! Håll utkik efter plattan, och vårda tatueringen! Glad påsk Streaplers. Snart är detta slut. Vi ses snart igen. Hej kenny och Kjetil Jag sprider all kärlek till er Ger all stöd Och hjälp Jag ställer gärna upp och rädda världen Jag lovar. Hej Kenny ni kommer till begrvik 28 augusti om inte Corona sätter stopp. Om jag har med mig kaffe å dopp tror du att ni har tid att fika tillsammans med mig efter att ni har riggat skulle vara en stor grej för mig.

Ha en trevig påsk allihopa. Mvh Roffe i Järvsö. Hejsan Roffe! Kaffe med dopp kan man inte säga nej till, hoppas vi blir av med Coronan tills dess! Ha de så gott ni kan så ses vi snart igen! Styrkekramar till er! Tjena Kenny! Hej Glenn! Visst är det tuffa tider, det gäller nog oss alla. Vi hoppas det lättar så snart som möjligt, och då kör vi på med nya krafter. Vi sitter lugnt i båten tills vidare, och vet helt säkert…när det kommer igång så småningom finns våra härliga dansvänner där!

Ha det bäst Glenn! Detta är otroligt tråkigt för alla som råkar ut för denna svåra Sjukdom, det verkar drabba alla även de som inte är sjuka. Jag lider med er som får era spelningar inställda, även om det är dom som har det sämre, man kan undra om det någonsin kommer att bli det samma som varit, men man kan väl inte göra annat än hoppas. Lev gott och var rädda om er tills vi ses, hoppas det blir snart.

Hälsa alla de övriga i Streaplers, med förhoppning att de mår Bra och även deras Familjer. Hej Bengt-Åke! Visst är det kusliga tider, men vi får hoppas det kommer något gott av detta i framtiden. Vi hoppas snart få se dig, och alla andra vänner så fort det bara går! Jag lånar Mark Levengoods fina ord: Håll huvudet kallt Hjärtat varmt och tvätta händerna! Vi hörs! Tjena grabbar! Jag ser fram emot att få lyssna på er nya platta, hoppas att den inte gör mig besviken för jag är rätt kritisk av mig, men precis som jag har startat upp mitt dansband Nodavaz som jag har haft vilande i tio år så dyker detta satans coronavirus upp, så det första jag får göra är att ställa in en massa spelningar och gå tillbaks till bilverkstan igen, men vi får hoppas att detta elände går över så man får bege sig ut och lira igen, hur är det för eran del då, har ni fått ställa in mycket spelningar, men hoppas vi ses på vägarna framöver….

Hälsningar från Roland bas och sång i Nodavaz.

Dejta kvinnor i Vännäsby

Hej Roland! Hoppas för allas skull att vi snart får ett slut på detta, då kanske vi ses på vägarna igen! Vi lär få höra vad du tycker om skivan hoppas jag! Ta väl hand om dig. Hej Roffe! Inte är det kul det som hänt, men vi får hoppas på en snar lösning. Jag hälsar alla, och alla hälsar till dig! Tjena Sveriges bästa dansband. Jag och min fru skulle åka birka line den 13 april.

Vi har längtat efter att få höra och dansa till er igen. Sist vi sågs var i september på Birka. Så tråkigt att dom ställt in kryssningarna. Men vi ses nån annan gång. Ha det så gött och sköt om er.

Hälsar Janne från Strängnäs. Tyvärr är ju läget smått kaotiskt just nu, men vi hoppas på en lösning längre fram.


 • Πράσινη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.
 • Singelföräldrar - Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn).
 • björkekärr träffa tjejer.
 • dejt aktiviteter i södra sandsjö.
 • träffa singlar orust.

Tills dess…sköt om varandra! Dagen började kasst men avslutades med flaggan i topp! Tack för en trevlig kväll i Västerås! Avslutar med å dra en Göteborgsvits… -Vad kallas det när svärmor springer tjejmilen? Hej Therése! Äldre blir vi, men det är bra med tanke på alternativet!! Tack för en trevlig kväll, och vitsen kan jag…men svärmor är på besök, så jag avstår att svara! Skickar tillbaka: Vet du vad den trötta grisen gjorde… åkte till England och blev pig!! Må Väl! Jag undrar om ni inte säljer några dekaler eller så? Snyggt o ha på sidorutorna på lastbil!

Hej kenny och Kjetil jag ville säga att Jag har gjort en hyllnings låt till lasse larsson från Streaplers finns Alltid för honom och jag sprider så mycket all kärlek till honom jag gillar hans röster Jag ställer alltid upp Jag har gjort en låttext som heter Aldrig ska jag sluta älska dig.

Tack för ordet hälsar karlsen. Tjenare Karlsen!

Salong Tio Fingrar, Marknadsgränd 8, Vännäsby ()

Ni låter o ser ut famtastiskt. Konkurerade faktiskt ut Brynäs ikväll. Men utan mina andra 2 fötter blir kvällen halv så helan tar vi i mårrn!!!

Fakta om Vännäsby

Det är en fin ballad-text med härlig swing-känsla som jag gärna buggar till. Välkommen till Sola i Karlstad och till Holken i Mariebergsskogen. Och nu varumärket Streaplers kommer också skriva in sig i Historien på Söndag. Hej Jörgen! Vi ser fram emot att komma till Karlstad på Söndag…väl mött alla dansglada!

Vilket härligt sällskap som också besökt Mariebergsskogen…man är imponerad! Älskar bara livet around ER, ska se till att det blir mycket mer.


 1. partyforthewhales -.
 2. Erbjudanden | ICA Supermarket Vännäs.
 3. Umeåbandet släpper ny singel.
 4. Observera att din dator har en osäker webbläsare;
 5. österbybruk romantisk dejt.
 6. göra på dejt i hällestad.
 7. Kramar därtill från Leffe å Ingalill. Hoppas Ni hade en bra spelning i Örebro på Brunnsparken. Tack för en trevlig spelning i Vara konserthus den 16 januari. Ni är bäst!