Uncategorized

Sundsvalls gustav adolf träffa singlar

Sundsvalls församling Församling Gustav Adolfs kyrka. Sundsvalls församlings läge i Västernorrlands län. Hässjö  · Ljustorp  · Tynderö.

Boendemiljön kring Nya Hamngatan 17

Holm  · Indal  · Liden  · Sättna. Kategorier : Församlingar i Sundsvalls kommun Sundsvall. Namnrymder Artikel Diskussion. Visningar Läs Redigera Redigera wikitext Visa historik. Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidata-objekt Använd denna sida som referens. Cebuano Redigera länkar. Sundsvalls församling Församling. Ett av namnen i nästa amerikanska säsong av detta program är Molly Ringwald som tydligen har svenska anor, tror jag fick fram att det rör sig om hennes farmors far.

Hittade på familysearch en Johan Magnus Groth född i Västerås som då är en tänkbar kandidat för handlaren. Hans far heter naturligtvis också Johan Groth Vet dock inte om Johan Groth från Söderbärke är samma person som sin viktualiehandlarnamne. Det finns en mantalspost för den senare som anger att han då är 58 år, med en ej namngiven hustru på 64 år. Han skulle då vara född c:a , vilket känns som en lite väl stor diskrepans.

Från 300 SEK

Jag misstänker att han brutit mot sjätte budordet snarare än sex stycken olika. Nr 6 är i alla fall i svensk kyrkotradition Du skall inte begå äktenskapsbrott. Enligt   Söderbärke C:7 så anges han vara fader till Anna Andersdotter tvillingar, nr 62 och 63 år Notisen är dock aningen rörig. Finns troligen mer information på Rotemannen 2 än vad som är upplagt på stadsarkivets hemsida.

Slår man ihop informationen på SvBef och så får man iallafall fram de 5 barn som nämns i länken ovan. Carl Johan, f. Finns troligen fler. Hustrun dör , hon anges vara en Larsdotter, och han gifter om sig i Almunge med dygdesamma Magdalena Roberg. Kan hjälpa till med en del iallafall. Annika på Akalla. Att en man kan få sitt patronym förvrängt är väl måhända tänkbart, men knappast två.

Sundsvalls församling – Wikipedia

Har varit med om trevligare socknar att arbeta i. Mikael: Du har helt rätt i att är fel. Tittar man på årtalen runt omkring så förstår man att det borde vara istället, och det är faktiskt vad som står i AI Visar sig att Peter gift om sig med denna nya Greta. Någon som kan tolka var och när de flyttar?

Det rör sig inte om ett dop, ty barnet var dödfött. Tacksam om någon kan läsa den svaga texten som gäller personen född Det står något om Gefle. Se     som står med sitt officiella namn Per Gustaf Theodor Lundqvist när han omnämns i Post- och inrikes tidningar tillsammans med sina medfångar dock ges han där fel yrke, troligen för att Målargesäll är ditskrivet senare i ovan nämnda diarium.

Har försökt hitta ursprunget för den Inga Lindblad i Norrköping som var gift första gången med Magnus Lifgren, men aktuell period är det lite dåligt med både husförhörs- och mantalslängder i Norrköping   Hittar henne iallafall tillsammans med andra maken här: 1. Födelseåret verkar ha skrivits 58, ändrats till 56, strukits och ersatts med 61    Födelseort anges både Grebo och Åtvid.

Musik, Show & Konserter i Centrum, Sundsvall 9 träffar

Greta Lindblad, och   ett av hennes syskon är Cajsa Greta född Verkar det som att jag har hittat rätt här? Vid vigseln vigselbok finns i Grangärdes kyrkoarkiv så anges att hon kommer från Laggarboudden vilket är sidan i AI:7a. I så fall så är det mycket möjligt att hon är dotter till Erik Andersson som finns på nästa sida. Jag kan ha fel, men undrar om det inte står Skijnsbeg backa, alltså Backa eller någonting ditåt i Skinskatteberg.

Du kan ju testa att söka i det här registret Stockholms stadsarkiv, mantalsuppgifter inför Dessa sidor borde kunna hjälpa: Bollnäs AIc s. Hon kallas även Anna Sophia när hennes barn döps i Ludvika och Norrbärke. Denne Pehr Lindblad är född i Härad i Strängnästrakten, vilket ju är lovande.


 • Gustav Adolfs kyrka, Sundsvall – Wikipedia.
 • Om Abdelkader Jadid på Nya Hamngatan 17.
 • på dejt viksjö.
 • Norrköping.

Poenitentia   Både kalendern i Min Släkt och programmet Nordiska kalendrar anser att fjärde böndagen var det datumet , vilket väl var året det rörde sig om. Edit: Dessutom, Tideräkning i rötterarkivet   Kongl. Kan detta Feria Poenitentia 4 månne syfta på fjärde stora böndagen, som var fredagen den 12 augusti det året? Vem är fotografen och när kan det vara tagit? Vissa saker blev lite konstiga i Google-översättningen. Mina franskakunskaper är iallafall tillräckliga för en del förbättringar:   3 februari kl.

Upprättat 5 februari kl. Riddare av Hederslegionen. Detta inlägg har flyttats från Socknar, Norrköping. Magnus Hjärtström, moderator. Död Chicago ? Angående var Nils tar vägen efter föräldrarnas död:   Jag refererade i min inledande fråga till min ana, Nils D-Ts syster Lovisa f. Hon hade en namne född enligt tynderö HFL som måste ha dött c:a Observera dock att Indiko har lyckats ge henne fel familjekoppling. Detta är påpekat, och de lovade rätta detta när nästa uppdatering sker, någon gång i framtiden inte exakt ordalag, men ungefär så.

Tidigare finns bara brodern Nils skriven där. Ett par av barnen till Erik N som heter så för att skilja honom från kusinen Erik L[arsson] Dahlström som gifte sig med en syster till Sara Lidin kallade sig tydligen Lidin, så att hålla fast vid Dahlström var tydligen inte så viktigt. Erik T kanske bytte för att både hans far och farfar hette Nils Dahlström, och att ta något som börjar på Tyn är väl naturligt om är född i Tynderö. Finns detta namnbyte dokumenterat någonstans? Jag misstänker också att Nils Dahlström, som i Tynderö och Sundsvall är angiven bara med födelseåret , är den Nils som föds i Indal Är det någon som har tittat på detta?

Lyckades hitta en del om denne man, dock inte allt. När han gifte sig står han som antagne borgaren, vilket antyder att han innan detta använde ett patronym. Att detta stämde ser vi på Strängnäs lands- och stadsförsamlingar AIa:7  sid   Går vi bakåt sedan så finns han på Strängnäs lands- och stadsförsamlingar AIa:7  sid Vansö AI:2  sid   årtalskolumnerna är felaktiga här, detta är andra halvan av perioden Vansö AI:2  sid 49   Jag ser dock ingen Anders med fader Ambrosius född i Vansö Tog en titt, och det står faktiskt Wansö, inte Wansjö.

Vid vigseln anges han vara Sergeant, kanske något att spinna vidare på. I 12b finns han på sidan , där han kommer ifrån sidan 20 i 12a. Missade att 11b följs av 12a, inte av 12b.

Gustav Adolfs kyrka, Sundsvall

Man tycker att de skulle varit lite mer konsekventa när de numrerade volymerna Han flyttar en del, pojken. Han har ett antal poster i rotemansarkivet länken finns i Mauds inlägg under stavningen Frans Gustaf Jansson. Lyster, 24 år, Hammarby Här anges att gossen föddes tredje oktober. En tänkbar kandidat föds i Silvberg som på den tiden var kapellförsamling till Stora Tuna. Du skrev också att du inte hittade honom i Norrbärke. Inflyttningslängd Norrbärke B:1 Bild ADs numrering Avskedade soldaten Anders Ekengren anges här flytta in år Det står också något i kolumnen Anmärkningar som jag inte riktigt kan tyda.

Han är alltså pappan till den andra, felaktiga Per Persson född som Torbjörn nämner ovan. Den som har skapat denna släktuppställning har uppenbarligen rört till det rejält om denne pappa kallas Säbben Per Jonsson! Dessutom:   Säbben Per Jonsson fick en till son , så jag vet inte riktigt vart du fick att han skulle dött ifrån. Om jag läser rätt blev straffet från 15 januari omvandlat till böter, men inte det andra från 29 januari.

Det blev visst till fängelse istället för straffarbete. Anges utflyttad till Kuddby där jag tappat spåret, så kan inte säga säkert att det är rätt person. Jag tycker att det snarare ser ut som att han är född i ovanstående bild, och det finns i stockholms stadsarkivs mantalsregister denna post:   Kungsholmen  Jonsson  Anders P  fd Gardist     Han anger sig där vara född Någon som vet vem föraren Strohkirck är som är dopvittne när Anders Larsson och Karin Ericsdotters son Eric föds i Stenkvista gården Laggarstorp?

Ja, utflyttningslängden i Ljung säger onekligen S. Uppgiven destination: Austin, vilket väl ligger lite längre norrut Inte säker, men det andra av de överstrukna orden verkar vara odöpt.


 1. Livsåskådning i radio & tv 7–13 juli.
 2. tierp-söderfors dating sites.
 3. särna dating sites.
 4. Navigeringsmeny.
 5. Du är nu inloggad!.
 6. Tveksamt om det rör sig om förberedelser för tjuvfiske. Vålfall verkar enligt Norsk Landbrukordbog betyda svedjevirke, och skogsröte förruttnat skogsavfall o. Två år senare blir Mats Jakobsson bötfälld för osÿuts fällning. Tacksam för tydning av så mycket som möjligt av texten. Var hittar jag domen? Johan Fredrik Granat f. I hennes mantalsuppgift står det Lever skiljd från mannen.

  Frågan är då: Kan denna varning finnas noterad i något annat arkiv? I kolumnen Myndighet som meddelat varningen står det dito, och på raden ovanför står det Stadsfiskalen i Vestervik. Någon som har möjlighet att kolla upp om det finns något om denne man där? Frågan här är om det kan finnas något mer i något Gävlerelaterat arkiv. Han har dock en namne född samma år i göteborgstrakten. Kyrkböckerna i denna församling blev idag tillgängliga hos Arkiv Digital.

  Hittar denna familj i Folkräkningen   Ljungdahl, Johan Vilhelm, f.