Uncategorized

Rogberga-öggestorp online dating

Öggestorp Parish, Jönköping, Sweden Genealogy Genealogy - FamilySearch Wiki

Först till Kvarn!!! MVH festkommiten. Vi välkomnar en ny familj till legenderna Magnus Wijk o Anette Nejd. Vi välkomnar en ny Familj till legenderna.. Rauno Hydén o Lena Hydén. Rockabilly i Parken Fredagen den 9 mars.

Oh no, there's been an error

Väl mött! Skriv gärna om du kan komma, kan du inte behövs ingen kommentar. Hej möte på söndag klockan Kallelse till Årsmötet finns i inloggnings gästboken. När det gäller Dirty Dick´s är bord beställt till kl Hej alla glada, Är det någon som vill tjäna en slant helgen sept? Med vänlig hälsning Affe. Nu har vi om möte om Springmeet på söndag på Mootogården kl Efter vi har bowlat drar vi till Dirty Dickies på Smedjegatan.

Klubbvästar tillåtna.

Uploaded by

Vi har fått specialpris på deras Spareribs samt öl men även andra matalternativ finns se deras hemsida. Rättelse av mail adress ossvall hotmai. Hej legende möte om. Springmeet är den 21 januari klockan Efter en rundringning bland våra krogar i Jönköping har vi fått att man inte får bära klubbvästar på krogarna. Vi ska inte gynna en krog som inte respektera oss för dem vi är.

Påminnelse till er som kanske har glömt att betala in medlemsavgift för Inbetalning på bankgiro eller swich Skriv era namn på familjen. Gott nytt år önskar Kassören. Den 3 Februari kör vi bowling på Citybowling. Samling kl Efter Bowlingen drar vi till Pipes of Scotland där vi tar en matbit med tillbehör. Tyvärr är det inte tillåtet att bära väst med märken. Förskottsbetalning till Bankgiro eller Swich Anmäler Er senast den 23 Januari till Taggen Välmött!! God jul och gott nytt år önskar fam.

Välkomna på lussefika nu på onsdag 13 december Annica Titti Anders. Tack för ett trevligt o bra julbord Ossvall. Ni som har anmält er till julbordet nu på lördag Hjärtligt Välkomna. Välkomna på mötet om Springmeet på motorgården kl Nu kan ni börja att betala in medlemsavgift för Bankgiro Skriv namn så jag vet vilka som har betalat. Nästa möte om Springmeet är 3 december på Mottogårdenen kl Alla medlemmar år välkomna. Kolla på detta erbjudande!!! Biljettbokning: Ni som är intresserade av att hjälpa till, är välkomna då snackar vi ihop oss!!!

Missa inte höstens första aw. Afterwork fredag den 27 oktober Tacobuffe serveras - Upna jag mottogården kl går karavanen till stan för spontan krusning mvh gäddan. Hallå alla legender jag undra. Södra Ljunga Bygdegård, Fredag den 22 September, kl. Höstfesten är på gång. Vi behöver medlemmar som ställer upp på kvällen den 4 november i insläpp, kök och bar.

Hör av er till mig eller någon i festkommiten. Start 21,00 min 18 år. Hej det finns information på logga in sidan.


 1. Navigation menu!
 2. singlar i högby-källa-persnäs.
 3. riseberga single.
 4. vikingstad träffa tjejer.
 5. Contact us!

Snart dags o planera inför Springmeetet 2:a helgen i maj det blir även Fest på kvällen med Band.. Är ni intresserade så anmäl er på mail roadlegends live.

Rogberga Parish, Jönköping, Sweden Genealogy

Hej alla roadlegendare Onsdagen den 6 sep startar vi onsdagsfikat igen. Den dagen grillar vi. Tänk nu på om ni kan ställa upp en onsdag framöver. Hallå ja nu på lördag åker vi kl 12 från mottogården ska var i Sävsjö kl 13 å ni som har köpt för köp får dom när vi är på plats mvh. Rättelse epostadress edsel. Hej roadlegends medlemmar finns information på logga in sidan.

Ni som inte tänker åka tidigt till Falköping på lördag så åker vi kl Då drar vi dit med en stor karavan kl Väl mött Legender!!!! Halå det är redan Lidköping nästa helg så jag tänkte åna en cara van dit på lördag å den går kl 8 från hedenstorp mvh gäddan.


 • vrigstad-hylletofta dejtingsajt.
 • backa dejt.
 • Sökning: Jönköpings län Huskvarna kyrkoarkiv(flygfotograf.se:SE/VALA/) - Riksarkivet - Sök i arkiven.
 • dejting helga trefaldighet.
 • gw_v5_tour_2_title (1/7)!
 • färjestaden dejt aktiviteter.
 • Full text of "Arkiv för botanik".
 • Väl mött. Lennart Petersson med sin Desoto Hej Nu har vi äntligen fått nya tygmärken till västar. Det är bara att ringa mig och jag kommer att vara vissa onsdagar på Parken. Märkena kostar kr.


  • single i väse-fågelvik.
  • Municipal Tax Rates.
  • Från Wikipedia!
  • västra husby par söker man.
  • västerhejde singel kvinna.
  • speed dating i fuxerna-åsbräcka.
  • Gräsklippning , trimning , ni som har Trimmer ta gärna med iordningställa Bord o stolar , Spika Panel mm Vi välkomnar Familjen Bo Stork till legenderna. Legender, Tänkte kolla om det finns intresse av en mini karavan till Hva Parken imorgon?? Hoppas det blir fler än jag!!! Tider till Springmeetet Inträde: Linder Grillen: Osvall Köket Thomas Svensson,Peter Karlsson Parkering Osså hälsar vi en ny familj välkommen till Legenderna Leif Lundahl och Susanne Sjöstedt.

   Entré: 50 kr barn under 15 samt förare, gratis Dansuppvisning, Koruso Rock'n Roll på scen på ett litet annorlunda sätt , Akkas Tattoo, Nordiska Pinuppor Säljplatser finns att boka. I år är det gratis säljplats. Som säljare betalar man entré 50 kr. Då ingår kaffe o fralla på lördagen. Tack alla som har hjälpttill på elmia å påsk festen ni är fina mäniskor mvh Gäddan. Tack för en trevlig kväll - vi hittade ut till er Ronny och Tina från Osby.

   Nästa vecka blir det Tisdagsfika från Nu hoppas vi att folk verkligen ställer upp och hjälps åt. Blir nog även lite plock ute! Även om man inte varit på festen kan man hjälpa till. Väl mött önskar de olika kommittéerna i klubben. Hej Det finns 8 biljetter kvar till Elmia till reducerat pris kr.

   Ring Yvonne el Gunnar el kassören. Korterna å tröjorna till elmia får ni på sjärntorstan på elmia där vi bruka samlas kl 17 mvh gäddan vid för frågning ring Schema för Långfredagen Entre På lördag kör vi i gen på mottogården å börja med staketet så ni som har skruvdragare ta med det om ni kan mvh gäddan kl 9. O så välkomnar vi en ny Familj till legenderna Fam Ann-marie Thelin o Micael Sturesson.