Uncategorized

Degeberga träffa tjejer

Damernas upptaktsträff

Problemet är att jag är så ensam. Varför har jag så svårt för att träffa en tjej? Jag har länge tänkt skaffa en egen lägenhet men jag drar mig för det eftersom jag då skulle bli ännu mer ensam. Jag bor hos min pappa idag. Min mamma pratar jag med varje dag. Hade jag inte haft mamma vet jag inte vad jag skulle gjort.

Hon har tröstat mig många gånger. Jag har alltid varit ensam, både i skolan och i vuxenlivet och har många gånger undrat vad det är som är fel på mig. Jag får höra att jag är fin och trevlig. Men vad hjälper det? När jag säger att jag är singel tror folk inte på mig.


  • romantisk dejt helgeand.
  • hossmo dejt aktiviteter.
  • Ligga med P3.
  • älvängen romantisk dejt.
  • grythyttan dejting.
  • dejta kvinnor i norrköpings östra eneby.
  • Pilseta. träffa tjejer riga?

Jag vill ha en fin och go' tjej att älska och åka på semester med. Bara gå på en strand och hålla handen. Det är min dröm, att ha någon vid min sida genom livet. Hur ska jag göra? Ge mig några goda råd. Ensamhet som inte är självvald är för de allra flesta både sorgligt och smärtsamt. Det låter som att det är så även för dig.

Aktuellt nummer

Samtidigt har du en mycket tydlig önskan om hur du skulle vilja ha det. Jag vill ha en fin och go' tjej att älska och åka på semester med. Bara gå på en strand och hålla handen. Det är min dröm, att ha någon vid min sida genom livet. Hur ska jag göra? Ge mig några goda råd. Ensamhet som inte är självvald är för de allra flesta både sorgligt och smärtsamt.

Det låter som att det är så även för dig.

Bli medlem utan kostnad!

Samtidigt har du en mycket tydlig önskan om hur du skulle vilja ha det. Du vill skaffa en egen lägenhet och du vill träffa en tjej att resa med och dela livet med. Det låter som att du har din riktning helt klar för dig, så vad tror du om att under en tid göra allt du kan för att gå i den riktningen? Att lära känna nya människor och träffa vänner eller kärlekspartners är inte det enklaste, men det är fullt möjligt.

Första steget är att du behöver befinna dig i situationer där du har möjlighet att träffa nya människor, både tjejer och killar.

Hur raggar jag som tjej upp en annan tjej? - Ligga med P3 | Sveriges Radio

Tänk på att varje ny social kontakt och vän kan öppna dörrar till ytterligare vänner. En bra början brukar vara att uppsöka sammanhang som intresserar dig.

Aktuellt nummer

Då är chansen stor att du delar det intresset med de andra som är där. Är du till exempel intresserad av att sjunga, varför inte gå med i en kör? Är du road av matlagning kanske du kan gå en kurs i det och föredrar du att träna någon sport så sök upp träningsmöjligheter för just den.

Väl i situationen bör du tänka på två saker. Den ena är att visa ditt intresse och besvara inviter från andra människor. Österlenporten ligger i Degeberga i Kristianstads kommun. Här finns goda bussförbindelser till Kristianstad och därifrån till övriga Skåne. Fin utsikt. Bara 10 minuter till Skånes långa vita sandstränder! Den uppvärmda poolen ligger bara meter från Österlenporten. Ett av våra rum. Kom och hälsa på våra djur!

Vi finns för dig. Gedigen erfarenhet. Österlenporten sedan Steget in i vuxenlivet är ibland svårt. På Österlenporten kan man etablera nya sätt att hantera sin livssituation i en trygg miljö. Individen i centrum På Österlenporten står individen i centrum och varje enskild behandling anpassas utifrån individuella behov och resurser.

Inför konstrundan: våra favoriter

Om Österlenporten Österlenporten är ett litet HVB-hem för unga kvinnor , med 10 platser samt 2 utslussningslägenheter. Kontakta oss nu! Fråga Egen anmälan Anmälan klient Besöka er Annat. Varför Österlenportens behandlingshem? Kvalitetssäkrat På Österlenporten behandlingshem har vi ett välutvecklat kvalitetssystem som utgår från gällande lagstiftning och föreskrifter. Underbar miljö Behandlingshemmet ligger i ett mycket naturskönt område i porten till magiska Österlen.

Över 40 år!