Uncategorized

Braås träffa tjejer

Vid gårdagens Utmaning var uppgiften att skjuta handbollsstraffar. För att inte skada inredning, eller elever, användes en liten gul skumgummiboll som handboll : 11 killar och 4 tjejer deltog. Bäst på killsidan var Kevin M, 7B1, som satte 3 av 4 straffar. På tjejsidan segrade Hanna L, 9B med 3 mål. Tvåa och trea var Asma, 7B2 och Marian, 7A. Torsdagens Utmaning 19 mars bjöd på rephoppning i snabbast möjliga takt. Under 20 sekunder var uppgiften att hinna med så många hopp som möjligt.


 • Så söker du jobb | Volvo Group!
 • Framtidens hockeytjejer tar plats i arenan.
 • ”Jämställdhet finns inte på samma sätt i vår kultur” | SvD!

Lärare Andreas Lindau visade att han är en av personalens starkaste kort i denna övning : På elevsidan så var Keso, 9B bäst på tjejsidan med 61 hopp! Tvåa och trea var Nina, 7B1 och Masloon, 9A. På killsidan segrade Douglas, 9C med 53 hopp.

Träffa tjej växjö

Tvåa och trea var Lukas, 9A och Karim, 7A. Noteras skall att startfältet var något desarmerat denna vecka, då åk 8 var på prao ;. Till musik i entréhallen genomfördes torsdagens Utmaning. Bäst på tjejsidan blev Batoul, 9A med 1 min, 18 sek. Tvåa och trea var Nina, 7B1 och Alva, 7B2. På killsidan vann Farradh, 8C med 2 min, 28 sek. Tvåa och trea var Kharim, 7A och Rasmus, 8A. Kvällens sportlovsaktivitet blev en mycket trevlig tillställning! Sista 45 min kördes även dans i b-hallen.

Imorgon onsdag är elever i åk välkomna till Braås sporthall kl Friluftsdag igång för åk Flitens lampa lyser även en fredag eftermiddag.

UMO frågar: Var kan man träffa någon?

Kanske det beror på lärarens knasiga uppgift?! Vid förra veckans 30 januari "Utmaningen" var det rephoppning 20 sekunder som var aktiviteten. Denna vecka imorgon torsdag är det fotbollsjonglering som gäller. Vinnare vid rephoppningen killar var Meseret, 9C med 56 hopp. På tjejsidan vann Nina, 7B1 med 56 hopp. Shahd, 9A och Boshra, 8A var tvåa och trea. Onsdagen 19 februari sportlovet så arrangerar Skol-IF en aktivitetskväll i sporthallen.

Växjö Fria Fordonsgymnasium, Pistolvägen 1,, Växjö ()

För åk har vi basket och racketspel i a-hallen kl. Vi delar in lag på plats i basketen. Du som är sugen på lite badminton eller pingis kan ta med egen racket eller låna på plats. Nu är vår hjärtstartare på plats. Gårdagens Utmaning innebar innebandyskott på mål. Många elever deltog i denna gren där pricksäkerhet med boll och klubba är avgörande ; Bäst på tjejsidan blev Masloon, 9A med 7 poäng. Ytterligare 4 tjejer deltog men lyckades ej att få poäng.


 • Other languages with Google Translate.
 • på dejt helgeand!
 • västerhaninge-muskö dating!

Killsidan vanns av Ludvig, 9A med 15 poäng! Tvåa och trea var Yousef, 7B1 resp. Sebastian, 9C. Många och erfarna innebandyspelare var det som deltog men inte lyckades träffa de magiska hålen : Bättre tur nästa gång grabbar! Föreningen Iron Arms Wexio, med verksamhet i Rottne, var på besök med två tävlingsbord.

Imorgon, torsdagen 16 januari, innebär Utmaningen "Raka storken" stå på ett ben, blundandes, med armarna rakt över huvudet. Gehe zu:. Bereiche dieser Seite.

Jobba tillsammans med oss

Mehr von Braås skola auf Facebook anzeigen. Passwort vergessen? Jetzt nicht. Edvin Olsson. Orte Braås Braås skola Beiträge. Informationen zu Daten für Seiten-Insights. Träffa tjej växjö andra. Lägg till fler barn Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev Jag vill ta emot erbjudanden från våra partners Jag har kvinna.

Topplista bloggar Vårens snyggaste Växjö.


 • kvinna söker man åsbro!
 • 2. Träffa tjejer på krogen och i nattlivet!
 • Smålands Event.
 • kvinna söker man ljunghusen!
 • ramsele-edsele par söker man!
 • Historik, företaget | Smålands Krutbruk AB!
 • hitta sex i västerled!

Många av mina gamla kompisar har flyttat ifrån funktionshinder. Jag är på. Beräknad förlossning ÅrMånadDag Hur många barn har på. Hjälp oss växa, gilla oss Bli medlem här Logga in Skaffa blogg Start barn? ÄL samarbeten Letar du grannstäderna.