Uncategorized

Mötesplatser för äldre i fagersta

Projektets utveckling

Gilla oss på Facebook, Instagram, Linkedin och Youtube för flera nyheter, Livesändningar och uppdateringar! Igår var internationella sjuksköterskedagen. Här är lite boktips på ämnet från Råby bibliotek. Jag vill påminna om att min telefon är öppen för er som vill prata eller boka en promenad från kl. Ser fram emot att höra från er!! Råby Bibliotekets bokleveranser är på väg.

Färre söker vård just nu trots risken för att psykisk ohälsa ökar i spåren av coronaviruset. Här kan du läsa mer om vart du kan vända dig om du känner oro: htt Syntolkning: Många tror att vården bara hanterar covid just nu. Det stämmer inte. I Råby spåret hänger det fortfarande rörelse tipspromenaden Alfabetsresa genom kroppen. Jag blev så glad när jag såg att det var folk som gick den under valborg.

Lägg gärna upp bilder här på när ni går den. Pga väderbakslaget så sätter vi upp, Alfabetsresa genom kroppen, senare så vi får njuta av den längre. Våga fråga! Dela och Gilla! Mycket nöje!


  • par söker man i motala.
  • säter på dejt.
  • bromma dating apps.

Behöver ni en liten knuff att komma ut i friska luften? Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Email or Phone Password Forgot account? See more of Mötesplatser för seniorer i Västerås on Facebook. Log In.

Aktiviteter och mötesplatser för äldre

Forgot account? Not Now. Visitor Posts. Anders Flodström. Pia Södergran. Information about Page Insights Data. Mötesplatser för seniorer i Västerås June 12 at AM ·. Vill önska alla en riktigt skön sommar. Njut av den och ta vara på varandra.

Träffpunkt Tor

Mötesplatser för seniorer i Västerås June 11 at AM ·. Mötesplatser för seniorer i Västerås June 4 at PM ·. Send Message. Mötesplatser för seniorer i Västerås May 25 ·. Välkommen att delta på ett nytt webbseminarium om hur vi tillsammans kan motverka ofrivillig ensamhet. Ämnet är så aktuellt och viktigt så vi hoppas att även du som inte är engagerade i projektet är med och tittar på webbsändningen. Tillsammans mot ensamhet — Inbjudan till webbseminarium 28 maj. Livesändning - Ett samtal om odling och hälsa med Farbror Grön.

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland · Västerås, Sweden. Konstgruppen träffas på mötesplatsen två gånger i veckan och när Västerås Tidning är på besök sitter fem damer från gruppen inne i ett rum och målar. Det är inte bara målningen som lockar, utan gemenskapen är lika viktig. Vi har jätteroligt här, säger Lisbeth Gärdehall. Vi frågade om vi fick starta en konstcirkel och sedan var vi snart igång, berättar Lisbeth Gärdehall. Alla målar fritt efter egen fantasi. Renee Antonsen visar bland annat upp en modernistisk kattmålmålning.

När man passerat konstgruppens utställning och når slutet av korridoren kommer man fram till bangolfgruppens lokaler. I en sal finns ett par banor uppbyggda. Här träffas gruppen på måndagar och tisdagar för att träna. Och på fredagar är det matchspel.

Mötesplatsen För Dig Inom Järnvägsindustrinäldre Kvinnor Fagersta

Matcherna spelas, till skillnad från vanlig bangolf som brukar spelas på hålsbanor, på en en enda bana. Lagen består då av sex spelare. Det stora samtalsämnet i pensionärernas bangolfvärld är just nu orättvisan mot laget från Bäckby. Det tycker vi är fel. När de har pratat med kommunen och ifrågasatt varför de ska betala har de fått som förslag att de istället kan spela boule. Det är ju oförskämt!

Tillbaka vid allsången hittar vi Ola Sammels bakom kafédisken där han serverar kaffe och nybakt fika. Hit kan de komma och fika och umgås, antingen med vänner eller med oss i personalen. Det är otroligt mycket glädje här, säger han. På Mötesplatsen finns en bangolfgrupp. De tränar två gånger i veckan och spelar matcher på fredagarna. Mötesplatsen är fylld av besökare när det bjuds på allsång. Den här dagen var även en förskolegrupp på plats och lyssnade på musiken.

Foto: Jonas Edberg. Vesterna, som består av Kristina Lindestam och Lars Arbrahamsson, är riktiga favoriter hos seniorerna på Skiljebo. Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat — för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Västerås Tidning. En mötesplats fylld av glädje och gemenskap Musik-duon Vesterna är på besök på Mötesplats Skiljebo. I kafédelen är det närmast fullsatt. Publiken består för dagen av ett tal pensionärer — och en grupp dagisbarn. Tillsammans sjunger de kända svenska låtar. Det här en helt vanlig måndag på en av Västerås mötesplatser.

Västerås Tidning Publicerad , 6 okt Jonas Edberg. Om kommentarer på denna sajt Hej! Senaste nytt Hela listan: Vi kom in på gymnasiet Utbrott av covid på ortopeden i Västerås Regionen ökar provtagningen — erbjuder kostnadsfria självtester Flygplan skickade kärlekshälsning till västeråsarna Missing People sökte efter försvunnen man Visa fler.