Uncategorized

Klintehamn träffa tjejer

Vårt kennelnamn godkändes Med aussie blev vi och första aussiekullen kom Vi föder upp hundar i liten skala och i hemmiljö. Våra hundar är främst familjemedlemmar som alla har sin alldeles specifika uppgift i flocken, men vi är även aktiva inom flera olika hundsporter med våra hundar.

Gunilla Christiansson

Träningsmässigt utövar vi det mesta men tävlingsmässigt blir det mest agility. Hundarna ingår och är en stor del av vårt liv och våra ambitioner är att föda upp så sunda, rastypiska och lyckliga hundar som möjlighet. En stor tillgång för oss är våra valpköpare. Om du är intresserad av en valp från oss så får du gärna höra av dig. Fakta : Gotländska, sextitalist, kräfta med ett förflutet som bland annat dagmamma och taxichaufför. Arbetar idag som ekonomichef på en gymnasieskola. Familj : Gift med Agne sedan , barnen Anna och André , hundar……….

Hundhistoria : Uppfödare i liten skala, instruktör och lärare i hundtjänst, utbildad hundmassör, tävlingsledare och domare i agility, tränat och tävlat i olika grenar numera mest agility. Fakta: Född på senare delen av talet. Gillar att se på bilar, köra bilar och köpa bilar.. Driver företaget  Klinte Bil Och Buss  sedan och verksamheten består bland annat av beställningstrafik, skolskjutsar, färdtjänst, uthyrning av bilar, husbilar, takboxar mm.

Familj : Gift med Gunilla sedan och de har tillsammans barnen Anna och André. Ett antal hundar finns i familjen! Spenderar en del ledig tid på golf och hundresor, ibland även resor utan hund! Fakta:  Född i december Har ett förflutet som bla häst-tjej och några år i hemtjänsten. Ägde två hästar i tonåren och spenderade all ledig tid i stallet.

Bodde i Lund under tiden och utbildade sig. Bor nu I Visby och arbetar som arbetsterapeut. Tycker om att resa och har varit i både Afrika och Australien. Har ett förflutet som bland annat fotbollsspelare och hockeyspelare men är framförallt aktiv inom musiken. År vann han TiljansTalanger tillsammans med grabbarna i Havrefras. Gillar även att resa och har varit i både Australien och USA. En del golf blir det också på ledig tid. Lucy var en fantastisk liten hund på alla sätt. Hon charmade sin omgivning och var med på allt som vi hittade på.

Hon var otroligt anpassningsbar och samarbetsvillig och det fungerade ju väldigt bra i vår småbarnsfamilj.

Hon hade en härlig mentalitet och exteriört var hon mycket välbyggd, dock lite i största laget. Vi tränade och tävlade lite lydnad, spår och agility, hon var en stjärna på allt och fick mitt hundintresse att sätta ordentlig fart! Lucy var då knappt 4 år. Kullen föddes dock ej utan strapatser.

Konfaläger på Snäckan 2020 flyttas fram till 2021

Två av valparna hade bestämt sig för att komma ut samtidigt och lade sig omlott, vilket resulterade i att vi fick uppsöka veterinär och ta kejsarsnitt denna söndagseftermiddag! Tack vare att vi kom i tid jag hade läst alla böcker om valpning som jag kom över , och fick  hjälp av en skicklig veterinär så överlevde alla valparna.

Men oj, vilken start! Gillar även att resa och har varit i både Australien och USA. En del golf blir det också på ledig tid. Lucy var en fantastisk liten hund på alla sätt.

Hon charmade sin omgivning och var med på allt som vi hittade på. Hon var otroligt anpassningsbar och samarbetsvillig och det fungerade ju väldigt bra i vår småbarnsfamilj. Hon hade en härlig mentalitet och exteriört var hon mycket välbyggd, dock lite i största laget. Vi tränade och tävlade lite lydnad, spår och agility, hon var en stjärna på allt och fick mitt hundintresse att sätta ordentlig fart! Lucy var då knappt 4 år. Kullen föddes dock ej utan strapatser. Två av valparna hade bestämt sig för att komma ut samtidigt och lade sig omlott, vilket resulterade i att vi fick uppsöka veterinär och ta kejsarsnitt denna söndagseftermiddag!

Tack vare att vi kom i tid jag hade läst alla böcker om valpning som jag kom över , och fick  hjälp av en skicklig veterinär så överlevde alla valparna. Men oj, vilken start! Att få följa dessa härliga valpar under åtta veckors tid och sedan sälja nästan alla var inte lätt. Alla började gråta, även valpköparen och då trodde jag nog aldrig att att jag någonsin igen skulle kunna föda upp valpar och sälja.

Men man glömmer fort och vi hade ju Moa kvar. Moa var inte alls lik sin mamma, varken till utseende eller sätt men hon blev min alldeles speciella hund och följde mig som en skugga vart jag gick. Hon åt inte om jag åkte hemifrån och satt och tittade efter mig i timmar.

Moas första kull föddes och det blev en mycket jämn och bra kull. Hon hade dessutom lätt för att valpa vilket gjorde att vi bestämde oss för att para henne igen. Tanken var att Tussia skulle föra stammen vidare men av någon anledning blev det inte så och hon fick tävla lite lydnad och agility tillsammans med Anna istället.

» Sök bland privata värdar

Moa hade sin sista kull då hon var sex år men hon fanns kvar hos oss ända fram till november då hon nästan 15 år fyllda lämnade jordelivet. Ur Moas första kull föddes en valp: S Ronja som blev kennelns första lydnadschampion. Ägare Åsa Sjöberg. Under senare hälften av talet var vår uppfödning minimal.


 • hitta sex i västerlövsta.
 • Mer inom Religion och tro;
 • single i väse-fågelvik.
 • steneby online dating.
 • Stefan: Hur ska jag göra för att träffa någon?.
 • online dating i leksand.

Våra barn hade intressen såsom ishockey, fotboll och ridning så den mesta tiden gick åt till att kuska runt mellan olika aktiviteter. Dessutom ägnade jag några år åt studier så vår avel stagnerade under en period. Vi köpte i alla fall en hane Moorwood Handsome Domino och flocken utökades till fyra hundar. Domino var en mycket social hund med massor av utstrålning. Vi tränade och tävlade lydnad, räddning, skogssök och agility och dessutom blev vi lite utställningsbitna och åkte runt en del på utställningar.


 1. gudmundrå single.
 2. skredsvik dejt.
 3. piff och puff bilder;
 4. hova dating sweden.
 5. ås dejta kvinnor.
 6. Inläggsnavigering;
 7. Både Domino och Dawn blev så småningom utställningschampions och Dawn fick även titeln Nordisk Vinnare Dawn blev sedermera kennelns nya stamtik och har lämnat flera fantastiska avkommor efter sig. Vi har endast haft två kullar med aussie och följer deras utveckling med spänning. Att föda upp hundar har ibland varit strapatsrikt och komplicerat. Men det har också varit fantastiska stunder då man varit med om underbara, okomplicerade valpningar  och det är trots allt de positiva och roliga stunderna som etsar sig hårdast fast och sporrar till att gå vidare.

  Att få följa en kull valpar de första åtta veckorna är en härlig känsla och de hundar man själv fött upp och har kvar får en speciell plats i hjärtat! Att sedan ha regelbundna valpträffar och följa deras utveckling är jätteroligt. Det är mycket tack vare våra valpköpare och fodervärdar som det känns meningsfullt och roligt att fortsätta föda upp hundar.

  SEXOLOGEN SUZANNE LINDSTRÖM SVARAR

  Även om vi vet mera om uppfödning idag än vad vi gjorde i januari så finns det mycket kvar… Man hämtar kunskaper och erfarenheter hela tiden.