Uncategorized

Kållands-råda träffa tjejer

De levde i Stenebråten und Höggeröd när Johannes föddes och han hade syskonen Abraham f , Christina f och tvillingarna Christian och Elias f Kan någon vara snäll och hjälpa mig att tyda vart paret flyttar efter sin vigsel den 15 augusti Det är till en gästgivaregård någonstans i Värmland, men vad heter stället? Hej Lena. Olle är i alla fall inte född i Ödsmål på det datum du uppger. Det finns däremot en Olle född Vet du var han bodde när han dog så är det lättare att följa honom bakåt för att vara säker på födelsedatum och på så sätt få fram hans föräldrar.

Du får försöka följa dem bakåt genom hfl så får du se var du hamnar. Jag letade lite efter Caisa också men hittade inte henne på det datumet heller men det finns flera Caisa födda det året  med en pappa med liknande namn så Hej Ove, jag har letat i Yllestad och där finns ingen Lars. Har tittat åren närmast omkring och hittar honom inte där heller tyvärr. Jag undrar om någon kan hjälpa mig att tyda var Inger född 26 Juli är född och fadern Börjes efternamn, samt modern Börtas efternamn Månsdotter?

Finns det någon som känner till hur Malens Havsbad såg ut? Kan det möjligen vara där? Undrar om någon kan hjälpa mig att identifiera platsen som bilden är tagen på? Det är förmodligen i Skåne och jag gissar att bilden är tagen ca Jag försöker med bildens hjälp ta reda på var damen, sittande i mörk klänning, arbetade mellan och Hej Ann-Sofie. Nä, inte som jag känner till.

Befolkningen vid.

Det är väl den uppgift modern har uppgivit. Det skulle väl i så fall vara i domboken, men det är knappast troligt. Hej Ann-Sofie! Det är jag som har gjort avskrifterna från födelseböckerna i Otterstad, men för att vara på den säkra sidan :- tog jag fram microkorten igen och dubbelkollade.

Så här står det , döpt , Betty oäkta, fadren angafs vara Dr Sven Jonsson i Hörviken modren pigan Kerstin Larsdotter derstädes. Moderns ålder Hej Ulf. Jöns är född i Bro och han är döpt den 15 mars Hej och tack Anna. Ja, vi har kontakt med Erlands familj. Och dom har också försökt hitta uppgifter, men misslyckats. En annan släkting har kontakt med familjen Fyhr men det verkar inte som om dom vet något heller! Jag vet inte vilket namn dom kan ha bytt till, tyvärr. Och dom kom inte tillbaka till Sverige vad vi vet.

Bra fart i vallokalerna

Jag undrar om någon kan hjälpa mig att finna uppgifter om vart min farfars bröder tog vägen i USA. Erland bytte namn till Hagerstrand då han kom till USA. Erland tappade kontakten med sina två bröder och vi har inte lyckats hitta vad som hände Gustav och Anders i USA. Finns det någon som kan hjälpa mig?

sex med aldre damer porr ostersund

Hej Ragnhild. Tyvärr kan jag inte öppna linken som du sänt. Jag har under dagen försökt följa Fredrika fram och tillbaka mellan olika socknar och här får du veta hur långt jag kom: Hon flyttar till Lidköping och tillbaka till Otterstad Hon bor hos föräldrarna och kommer hon från Saleby tillbaka till Otterstad för att flytta tillbaka till Saleby Hon gifter sig med Karl Johan Nilsson.


 • dating sites i skottsund.
 • Att du kommer kärlek..
 • RÅDAPORTEN - Råda församling;
 • anal porn cougar milf;
 • henån single.
 • Svenska Nakna Tjejer Porrfilm Med Djur Sandsäterbo Topp 10 Filmer Ung Naken | flygfotograf.se;

De bor i Basebo, Saleby och får en dotter, Johanna Emilia Där bosätter de sig på Sönepehrsgården och får sonen Carl Theodor Det verkar ju lite konstigt med mellannamnen som inte stämmer. Hör gärna av dig om du undrar över något. Tack snälla Jörgen! Jag har letat efter henne och hennes man sedan och är tacksam för alla tips som kan leda framåt. Hej, jag söker hjälp med att hitta var Helena Berggren var född och vilka som var hennes föräldrar.

Hon föddes enligt uppgift och flyttade in i Tyska församlingen i Göteborg från St Lundby i Wättle härad. Hon gifte sig i Tyska församlingen med krokmakaren Didrik Christoffer Kleppien.

Norgården Killar Creampie Rakade Musar Swinger Amatörrör Sex Dejta

De fick tillsammans 9 barn och Helena dog i Tyska församlingen Hon är inte född i St Lundby varken eller de närliggande åren. Jag är tacksam för alla uppgifter och tips. Hej igen Ragnhild. Jag tror jag har hittat honom! När jag tittar på familjen Brandt i husförhöret i Otterstad ser den ut så här: Gårdssnickare Johan Henrik Brandt född i Göteborg Hustru Johanna Jonsdotter född i Främmestad R Son Johan Fredrik född i Främmestad Son Carl August född i Främmestad Dotter Maria Fredrika född i Otterstad Familjen flyttade in i Otterstad från Främmestad I husförhör Otterstad har familjen utökats med tvillingarna Axel och Theodor födda i Otterstad Theodor dör I husförhör finns Carl August på Läckö rote år och i nästa husförhör finns Carl August kvar på Läckö rote men är antecknad som avflyttad till Norge !

Utflyttningsattestens nummer är 2. Jag har också letat efter Carl Sigvard Brandt i födelseboken för Otterstad och inte kunnat hitta honom.


 • ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤;
 • RÅDAPORTEN - Råda församling.
 • träffa tjejer i lannaskede.
 • träffa tjejer i husby.
 • kroppa dating sweden.

Däremot fann jag en Maria Fredrika född och tvillingarna Axel och Theodor födda Pappan heter Johan Henrik Brandt, snickare i Senäte. Axel utvandrar enligt en lista jag har, ej kollad , han är sjöman. Johan Fredrik Brandt utvandrar , han är enligt samma lista född Jag vet inte om Johan Fredrik är släkt med de andra med samma efternamn. Hej Olov, såg just din fråga från den 11 okt. Det finns ingen mer Anders Gustav Leckström född i Otterstad än den du själv nämner, född Jag har tittat mellan Hej, jag söker födelseplats och föräldrar till Helena Klang Larsdotter.

Hon var gift med dragonen Anders Klang Andersson och uppges vara född Hon dör hos dottern Börta i Törseröd Deb, there is a possibility that she can be born in Strö parish. You have to check this up properly, I'm not sure at all!

Informationssida

Deb, there is no Greta Larsdotter born in or either in Sunnersberg, and they are not married in Sunnersberg or in Otterstad. There must be a misstake somewhere, just wonder where?? I wonder if the daughter Sara Mathilda really was born in Sunnersberg, it seems they have been somewhere else. Do you have any clue?

Hi Deb, there is no Greta Larsdotter born in Sunnersberg in I can only find a Greta Andersdotter born that year. Do you have the day and month when she should be born? Agneta: Vid en närmare titt fick Johan 11 barn tillsammans med Catharina: 1. Carl Johan f 2. Johanna Elisabeth f 3. Nils Wilhelm f 4. Sofia Wilhelmina f 5. Frans August f 6. Josephina f 7. Otto Edvard f 8. Axel Emanuel f 9. Klara Tiolina f Ellen Charlotta f Knut Walfrid f Hej igen Agneta. Johan Westerblad var gift två gånger, första gången med Catharina Wilhelmina Levander född i Vänersborg, död i Vänersborg.

Hennes föräldrar var hattmakaren Levander och Inga Sandberg. Johan gifte sig med Catharina i Vänersborg , han var då hattmakeriverkstadsarbetare och hon var jungfru hos Johan. Han var 25 år och hon 23 när dom gifte sig. Johan och Catharina fick minst 5 barn tillsammans som alla dog vid tidig ålder: 1. Frans August död av slag 1 mån 6 dagar gammal.

Josephina död 4 mån gammal av slag. Klara Tiolina död 2 år 2 mån 10 dagar gammal av mässling. Knut Walfrid död av svaghet 1 mån 18 dagar gammal. Ellen Charlotta död av hjärninflammation 8 år 10 mån 25 dagar gammal. Hej Agneta. Johan Westerblad dog i Vänersborg.