Uncategorized

Mötesplatser för äldre i lindö

Stockholms stadsbibliotek Evenemang Historiska arkiv Kulturhus Liljevalchs konsthall Museer Världsarvet Skogskyrkogården Stockholms stadshus Träffpunkter och mötesplatser för seniorer TV: Upptäck konsten på sommarplatserna Mer inom Uppleva och göra Motionera, simma och träna Parker och natur. Favoriter Webbplatskarta. Konst och kultur i Stockholms stad Hitta träffpunkt och mötesplats för seniorer Hitta träffpunkt och mötesplats för seniorer Är du senior och vill träffa andra för att umgås och delta i gemensamma aktiviteter?

Hitta träffpunkt och mötesplats för seniorer

Sök på namn Sök på namn. Område Område Alla.

Organisationsform Organisationsform Alla. Visa karta.

Mötesplatser för äldre

Sibeliusgången 20 A Rinkeby-Kista Spara som favorit. Starbovägen 67 Hässelby-Vällingby Spara som favorit. Ormängsgatan 10 Hässelby-Vällingby Spara som favorit. Tillsammans med region Halland och övriga halländska kommuner har Varbergs kommun en överenskommelse om kultur för äldre. Läs mer om kultur för äldre.

flygfotograf.se - Kyrkornas webbplats.

Varbergs kommun har även en inspirationslokal där du som arbetar inom äldreomsorgen, är anhörig eller frivillig kan få inspiration, vägledning och möjlighet att låna material. Läs mer om Inspirationslotsen.

Publicerad av: Karin Olsson. Aktiviteter och mötesplatser för äldre.


  1. kvinna söker man björneborg!
  2. Här får Inger, 77, it-support – Folkbladet.
  3. vittangi singlar!
  4. kvinna söker man bergnäset!
  5. Mötesplatser för seniorer - Malmö stad.

Mötesplatser, dagcentraler och dagverksamheter Vi har öppna verksamheter, som mötesplatserna och dagcentralerna med restauranger och dagverksamhet där du behöver ett beslut av en omsorgshandläggare. I maj startade utbyggnaden av etapp 1 av Inre hamnen i Norrköping, en ny hållbar och attraktiv stadsdel i hjärtat av Norrköping. Längs med vattnet, på gångavstånd från centrum och stationen växer den nya stadsdelen fram med en blandning av bostäder och arbetsplatser, besöksmål, kajpromenad och parker.

Mer inom Konst och kultur i Stockholms stad

BRABO har en stark vision om att i framtiden skapa en levande stadsdel som styrker fysisk och mental hälsa genom att inte bara bygga bra hus, men i lika hög grad skapa upplevelserika attraktiva mötesplatser för alla åldrar. Redan idag satsar BRABO stort på att skapa en mötesplats genom att fylla befintliga lokaler och platser med program för både kultur, sport och fritid. Som led i visionen om en levande stadsdel engagerade BRABO det Köpenhamnsbaserade arkitektkontoret Gehl för att hjälpa dem att utveckla planen för de nya stadsdelskvarteren.

Gehl är känt för sin mångåriga erfarenhet och kunskap om hur man bygger städer som skapar liv mellan husen. Här skapas attraktiva trygga livsmiljöer där det är lätt att mötas och enkelt att leva ett hållbart och hälsosamt liv. Illustration: Gehl. Lokala kvaliteter och platsers historia byggs bort. Det sociala livet, upplevelsen i ögonhöjd och vardagslivet glöms bort.