Uncategorized

Sättna göra på dejt

Det funkar väldigt bra! Jag skriver när det har hänt något bara. Men man kan också skriva varge dag! Violetta skriver bara när det har hänt något. Steg 4. I Violettas dagbok så ritar hon för det mesta! Hon fyller verkligen i dagboken med hjärtor och ritade personer. Som i bilden så är hon förälskad i Tomas. Hon har ritat honom och på den andra bladen har hon skrivit hans namn lite mönstrigt och fint.

Steg 5. Det här med att säga emot. Säga emot Inte så kul. Det är ju det som leder till bråk.. Altså det är sällan man ser Violetta säga emot någon. Hon säger ju det bara när det behövs. Det är bäst att säga emot när det bara behövs. Och inte kriga på en direkt om ni fattar vad jag menar. Steg 6. Va tyst. Violetta är nästan alltid tyst. Hon visar också väldigt mycket att hon inte gillar skvaller. Hon tar liksom aldrig emot hemligheter. Steg 7. Tänk på stilen. Flickan tänker väldigt mycket på stilen.

Är det inte så? Hon har ju också en väska med sig. Kan man väll prova att ha ibland : Violetta brukar ha långa strumpor på sig också! Diggar stilen!

10 saker att hitta på under första dejten - och 4 grejer att undvika - Metro Mode

Gå på en dubbeldejt med vänner. Gå och se en film på en utomhusbio, eller en drive-in bio.

Gå till en glassbar och välj den absolut godaste glassen. Åk till badhuset, kanske finns det ett roligt äventyrsbad i närheten? Mitt favoritbad är Kokpunkten i Västerås, där har man roligt oavsett hur gammal man är! Hälsa på en vän eller familjemedlem ni inte träffat på länge. Gå till biblioteket. Shoppa tillsammans.

Det behöver inte vara tråkigt för den ena, engagera er i varandras shopping och ta en fika mitt i shoppingen. Fler saker att göra är frisbee golf, hoppa på studsmattor exempelvis Bounce i Sthlm , Gå och se en stand up comedy. Skriv romantiska lappar till varandra varje dag i en vecka och göm dem där den andre garanterat hittar dem. Ta en båt-tur. Vi har många sjöar och vatten i Sverige och på de flesta ställen finns möjlighet till en båt-tur.

Ut och cykla tillsammans. Ta en kurs tillsammans, kanske i matlagning, klä om möbler, dreja, eller varför inte någon språkkurs? Åk vilse. Har man tid och vill uppleva något spännande tillsammans, ta en buss, tunnelbana eller spårvagn utan att veta vart den går och åk ut på äventyr. Vem vet vart ni kommer att hamna eller vilka äventyr ni hittar? Gå på en mässa.


  • singlar i landvetter!
  • Date night för par – saker att göra på dejten?
  • Sundsvalls gustav adolf dejt aktiviteter.
  • skattkärr dating site!
  • 2. Skräckdejta!

Det finns många roliga mässor, öl och vin mässa, båtmässa, hem och villa mässa, antikmässa, bilmässa förutom såklart bröllopsmässa! Bjud hem vänner, dela in dem i tre lag och varje lag har varsin uppgift, ett lag gör förrätt, ett lag gör huvudrätt och ett lag gör efterrätt. Ett roligt sätt att umgås på! Träna tillsammans. Gör utmaningen escape room tillsammans! Googla vart närmaste sådant finns! Superkul och man lär sig mycket om varandra och att samarbeta också!

Dröm en kväll tillsammans. Vi skulle nu ta en annan väg, en ny sådan, och Åke svängde av E:4an, där han tyckte det var lämpligt. Vi körde, och körde, blev lite osäkra, men fortsatte. Nicco slog igång sin GPS på mobilen, lämpligt till vi kom fram till ett vägskäl.

Styr en dubbeldejt och utmana varandra i spel

Här, sa hon, ska vi svänga vänster. Men väl framme vid korsningen så satt det en skylt uppe att Sundscall raceway, var rakt fram. Ok, vi går ju efter skyltarna och kör rakt fram. Kommer så småningom in på en grusväg som leder uppåt, ingen direkt bebyggelse, vi passerar ett hus och sedan bär det av ut i skogen. En slingrande väg, skogen alldeles inpå buss sidorna, och plötsligt ser vi baklysena på en annan buss… som står still därframme, och som sedan lägger in backen.

Då noterar vi en bom som ligger över vägen. Och givetvis hinner man reta upp sig på att bommarna är stängda, långt innan halvtolv… och varför då, man kan ju inte fälla ner den mitt i urskogen med så smal väg och just sepass att man kunde vända. Men vi lyckades i alla fall. Killen i andra bussen hade fått ett hett tips på en annan väg, vi hade missat en avfart, så vi tog sikte på hans bakända och hakade på. Denna väg var inte lika bra, här låg det omkull blåsta träd lite överallt, smalare än den första vägen och mera uppför, dessutom började man heller aldrig se någon ljusning, utan helt plötsligt slutade vägen, där och då.

Vi lyckades vända, även där, och konfererade med den andre busschauffören, han trodde att vi vikit av för tidigt, så vi snodde om och letade upp en tredje infart… den var inte bättre, även om det såg bra ut i början. Den här vägen var bred till en början, sedan blev det en sån med gräs i mitten, och högre och högre blev det, och rätt var det var så studsade den framförvarande bussen, en meter upp i luften och efter kom vi.

Elaine Eksvärd hjälper dig lyckas med dejten - Nyhetsmorgon (TV4)

Vägen var lite gropig, kan man säga. Och värre blev den, nästa grop så tog vår buss i, under, och det kändes ju inte som om detta kunde vara den rätta vägen. Men vad gör man då det inte är brett nog att sno, inte heller vill man köra fast och riskera att måsta tillkalla en bärgare, hur fasen skulle man förklara vägen dit??? Nå, vi kom fram till en öppen glänta där det stod ett utedass och vägen fortsatte sedan som en kostig in i den mörka skogen.

Det var bara att vända, återigen, och nu bestämde vi oss, gemensamt, för att ta den gamla vägen hit. Och det gjorde vi, även om den är nog så spännande. Här vill man inte få motorstopp, eller växla i onödan,  men vi tog oss upp, och Fick sedan veta att vägen vi först valde var för publiken, och hade vi gjort den svängen som Nicco sa i början så hade vi hamnat på den gamla vägen och med facit i hand så hade vi ju tjänat, nästan 2 timmar på den. Nu är vi i alla fall i Järlåsa, solen skiner och det gör den förhoppningsvis på er också, ha en fin måndag, allihop!

Det är en test and tune repa, då man inte tävlar mot någon utan man kör…skruvar…kör och kollar igen, osv. Och givetvis med tidtagning. Jag ska anmäla mig till denna sista chans att få köra lite fortare än normalt, då vi inte haft tillfällen i sommar att åka på så många tävlingar. Den enda nackdelen är att den kommer att krocka med Nailheads skogscruising, men man får ju välja det som passar en bäst.

Klicka i vänstra menyn på div bilder.

Annika Dahlberg

Bloggar om: livet, funderingar och tankar. Ålder: 46 Bor: Umeå Familj: min man Åke, utflugen dotter som heter Therese och bor i Järlåsa, hon bloggar också här liksom yngsta dottern Niccolina. Utbildning: grundskola Dröm: rättvisa åt alla, förmodligen en riktig dröm som aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Bästa egenskapen: empatisk och ärlig Sämsta egenskapen: vill gärna ha rätt och har lite svårt att ge med mig.

Bil: kör en Buick wildcat som bruksbil, men har även en camaro årsmodell 70, som är gatregad men som jag även kör dragracing med. Senast lästa bok: Har just avslutat Margit Sandemos Isfolket, en serie på 47 böcker och  fortsätter nu med Häxmästaren, 15 böcker och efter den kommer ljusets rike som är ytterligare 20 böcker. Senast sedda film: på bio så var det Masjävlar vi såg sist. Har varit på bio totalt ca 5 gånger under sista 24 åren. Bästa maträtten: finns många att välja på, men en favorit är älgskavsgryta med pressad potatis och vinbärs gelé, tillbehör: en god sallad med italiensk dressing, mini rågrut och bords dricka.