Uncategorized

Göra på dejt i salem

På första dejten blir samtalen lite mer naturliga. Förutom att det är roligt att se om det blir någon kärlek är programmet också en studie i samtalskonst.

flygfotograf.se® - mode, trender, shopping och skönhet! - Del

Statsvetaren och föreläsaren Salem Yohannes som sa många kloka saker om kampen mot rasism. Hoppa till innehåll   Hej! Nu går vi pang på veckans lista. Sett: Första dejten Mitt favoritprogram är tillbaka. Simon besöker studion och får förklara varför han reagerade så starkt i ett smygfilmat klipp som Malin hittat.

Malin kommer till huset med den största överraskningen i programmets historia - en andra Bachelor. En överraskning som tas emot med blandade känslor av både Simon och tjejerna. Från och med nu finns det dubbla chanser till kärlek i Sydafrika! Tjejerna är i chock efter att ha tagit emot den andra Bachelorn. Dessutom har Malin genom ett smygfilmat klipp fått reda på att det planeras en kupp mot Simon. Simon är märkbart tagen över chockbeskedet över att ytterligare en Bachelor gett sig in i äventyret.

Det gör att tjejerna ställer sig frågan, kommer han att stanna?

Senaste kommentarerna

Samtidigt drar kärleksäventyret igång för Felix som bjuder ut till sin första dejt. Simon och Isabella E fortsätter sin dejt i Kapstaden men det verkar som att Simon har en hel del att tänka på. Hur ska Simon göra sina val när det finns ytterligare en Bachelor? Felix konfronteras av en av tjejerna som inte känner sig uppmärksammad. Simon och Felix ska träffas för allra första gången inför deras första gemensamma rosceremoni. För tjejerna innebär det att man kan få både en och två rosor. En av tjejerna har hört ett rykte om Simon som har fått henne att tveka på hela situationen.

Malin har letat fram ett klipp med ny information om Simon och Bellas dejt i Kapstaden. Vilket väcker en hel del starka känslor hos de andra tjejerna. Simon och Felix går på pilbågsskytte tillsammans med tjejerna de båda valt att fortsätta dejta. Det tar inte lång tid innan rivaliteten mellan killarna gör sig påmind.

Ny information har kommit fram angående Simon och Bellas dejt i Kapstaden som avslöjar att Simon ångrade sitt val av Bella redan innan planet lyft. Det går också rykten bland tjejerna i huset om att det finns en tjej som skvallrar till Simon. Ytterligare en helikopter landar i tjejernas hus- vad är det som händer?

Meagan känner sig ignorerad av Felix och brister ut i tårar. Originaltitel: Parning. Programmet sänds i 5. Tidigare sänt Rättigheter: Kan bara ses i Sverige. Sharon och Rob är just i färd att påbörja sin familjesemester i Boston när de får tragiska nyheter om Robs mamma, Mia.

Del 6 av 6. Kan ses till: Tor 16 jul 20 dagar kvar. Grabbarna får ett besked som förändrar allt. Tjejerna likaså. Ingenting går som planerat och det är dags för alla att ta nästa steg i livet. Se programmet i UR Play , öppnar annan webbplats.

Passage to India, Salem

I luften. Dick Fosbury vänder bokstavligen upp och ner på höjdhoppssporten. Längdhopparen Bob Beamon slår världsrekord i rekordökning. Och Melanie Smith vinner som första kvinna världscupen i hästhoppning. Del 2 av 8.

En ung norsk man med rötter i Iran tar med sin bästa kompis från Norge för att visa sitt andra hemland. Vi möter familjen, kulturkrockar och får inblick i en iransk vardag. Norsk dokumentär från Del 2 av 6.

Navigeringsmeny

Tu penses qu'à toi. Manon anordnar en klädinsamling till förmån för flyktingar. Det går riktigt bra ända tills Charles kommer in i bilden. Intressen kolliderar och i kombination med starka känslor leder det oundvikligen till konflikt. Del 5 av Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Veckans duellanter Lisa Rasmussen och Simon Krogsgaard ger sig ut på första dagens inköpsrunda i trakterna kring Skagen i norra Jylland.

Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Kan ses till: Ons 23 dec 6 månader kvar. På talet skakades Sverige av en skandal när det visade sig att två mödrar fått sina barn förväxlade på sjukstugan i Bureå i Västerbotten och uppfostrat dem som sina egna. När tragedin uppdagades var barnen tre år, när de skulle fylla sju år beslutade Högsta domstolen att pojkarna skulle bytas tillbaka. Den ena av pojkarna var författaren PO Enquists kusin och händelsen som har påverkat honom starkt har han återkommit till flera gånger, bland annat i romanen Kapten Nemos bibliotek.

I dokumentären berättar PO Enquist och hans släktingar om hur barnförväxlingen har påverkat dem. Men vi får också veta bakgrunden till händelsen, som skulle visa på en hemlighet långt större än vad någon kunde ana. En film av Agneta Bernárdzon. Kan ses till: Tis 27 apr 10 månader kvar. Kan ses till: Tis 30 jun 4 dagar kvar. Marlott misstänker att Hervey kan ha något att göra med morden på kyrkans högre män och ger sig iväg till slummen för att ta reda på mer.

Han tar sig en ny identitet för att gräva i fallen.


  • Inspiration & kunskap!
  • lackalänga-stävie par söker man.
  • par söker man i mönsterås.
  • 15 fina shoppingtips i sommarens trendfärg babyblå!

Kan ses till: Tis 21 jul 25 dagar kvar. Louie Marti sökte som ung lyckan hos olika kriminella gäng men är idag både skådespelare och författare. Han berättar om sin resa från Rinkeby till filmduken och har bjudit in journalisten och barndomsvännen Alexandra Pascalidou till studion som sin gäst. En talkshow på romani med Mark Glindrönn som programledare. Del 1 av 8. Att ta sig fram i livet. Alina är kvar i Ukraina och Kiev, där hon träffar musiker som spelar nationalinstrumentet bandura - ett instrument som är en viktig nationell markör.

Betyg och omdömen

Hon får också tillfälle att pröva på huvudstadens vilda nattliv, innan resan går vidare till Tjernobyl, platsen för kärnkraftskatastrofen i april Den finsk-ryska skådespelaren Alina Tomnikov gör en resa i Östeuropa för att bli bättre bekant med sin slaviska bakgrund. Del 4 av 8. Kan ses till: Sön 10 jan 6 månader kvar.

Tonårsflickan Alex går i skolan och spelar i en orkester. När hon fyller 16 möter hon indiern Kuru och hans elefant.

Sabrina tonårshäxan

Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne? Kan ses till: Ons 5 aug 1 månad kvar. I en avlägsen del av Colombia reser sig ett av jordens äldsta berg ur regnskogen, en meter hög platå av sandsten som är miljoner år gammal. Här möts växt- och djurarter från Amazonas, Anderna och Orinocobäckenet.

Resultatet är en enastående mångfald. Del 2 av 3. Kan ses till: Lör 18 jul 22 dagar kvar. Artificiell intelligens kommer att förändra våra liv, våra jobb och hela vår värld. Avancerade robotar och datorprogram som bygger på AI och maskininlärning kommer att ta över många av de jobb som idag sköts av människor. Med den nya tekniken kommer också nästan obegränsade möjligheter för övervakning och kontroll.