Uncategorized

Skatelöv dating apps

Föräldrar: Per Olofsson och Greta Hansdotter. Se även Östra Karup AI:1 sid Per dör Hej, Finns det någon som vet vad som hände med följande halvsyskon födda i Gödatorp, Gällinge: Anna Lena Andreasdotter Andersdotter född Senast kända vistelseort enligt Sveriges Befolkning Gödatorp. Amanda Johanna Andreasdotter Andersdotter född Hon gifter sig i Gällinge med Karl Johan Andreasson född Kollade tyvärr inte uppgiften om Ugglefall och var därmed ute och cyklade t o m i fel socken! Men roten var i alla fall rätt.

Genom att gå in på www. Det kan vara något av dem. Sara Cathrina är med all sannolikhet rätt, född i Huvudhult som hon är. Men visst kan det vara den Sven du anger, också han född i Huvudhult. Ingen av dem har jag lýckats följa framåt i tiden. Tom, Jag har letat i utflyttningslängden för Misterhult utan att hitta något om Otto Herman. I husförhörslängden Misterhult AIb sid finns familjen inkl. Otto Herman på Adriansnäs. Det anges också att de flyttar till page i nya församlingsboken, som dock inte finns på nätet.

För övrigt se mail. Tom, Från Misterhult AIb sid vilket visar att det fanns åtminstone en syster. Kyrkobokförd i Föra, Köpingsviks kn Kalmar län, Öland. Hans hustru: Karlsson f. År bor familjen på Torp Bäckeby tillh. Fadern är torpare. År bor familjen i Tjustgöl Kortegal, Misterhult. Axel Edvard anges då som arrendator. Fadern jordarbetare. Mor: Svensd. Marianne,   Enligt folkräkningen är Hanna född i Hoby.

Bräkne-Hoby AI sid Enligt nad. Hej Karl, Roligt att ha varit till hjälp. Hälsningar Ivar. Hittade dock ingen son Petter till denne Nils Jonsson i husförhörslängderna i Backaryd.

Visa inlägg - ivar_gustavsson | Anbytarforum

Kan inte heller hitta att han gifter om sig, i varje fall inte före Gunilla, Det är troligen rätt Nils. Från Tving AI:2 sid där också några syskon finns. Karin och Per bor på Nyatorpet. Härlunda AI:5 sid Är Karin identisk med den Karin som står några rader längre upp? Jag behöver i så fall läshjälp med föräldrarnas namn.

Står det Per Jonsson och Kierstin Jonsdotter? När dör mannen?

Behöver din hund eller katt avmaskas?

Finns det någon som forskat om syskonen? Broddsson -dotter i Skatelöv och har information om dem? De föddes i slutet av talet eller i början av talet. Mesta infon har jag hittat på KGF:s cd och tror på visst släktskap pga deras barns faddrar.

dating för plus storlek damer touch site

Återfinns i Hovmantorp AI sid Någonstans tror jag att deras födelsedatum blandats ihop. Återstår att lösa var det sker första gången. Söker man på födde i KGF:s databas med Streling som efternamn får man fram bl a Carl-Erik f samt två Johannor födda , där fäderna verkar vara syskon. Jag följde familjen ett tag. Se Tving AI sid där födelseåret är angivet till i stället. Nästa referens är Tving AI sid Jag tror att det därifrån är möjligt att följa hans flyttningar vidare, antingen framåt från eller bakåt från Tving AI sid , där det anges att han kom från Älmeboda Jfr Stens inlägg.

Märkligt sammanträffande. Jag har kontrollerat igen. En Frans Gustaf föds i Nöbbele. Sedan hittar jag familjen i Hovmantorp AI:5 sid Fadern dör Nästa ställe för moder och barn är Hovmantorp AI:6 sid och sid Sedan kan jag inte tolka jag inte vart de flyttar.

En Anna Lena Carlsdotter flyttar från Växjö landsförs. Detta kan kanske vara till hjälp. Det händer ofta att födelsedatum ändras då det är många flyttningar. Hej Åke, Tack igen! Att det finns många Ingemar och Ingemarssöner gör ju att man känner sig väldigt osäker på om man hittar rätt bland dem. Stort tack Ingegärd! Det bekräftar en del gissningar. Jag har problem att läsa allt som står.

Om du kan tolka det som står om Tubbamåla vore jag tacksam. Ovanför Tubbamåla står Miöhult där jag också tycker mig se en Ingemarsson men vilket är förnamnet? Hej Åke,   Tusen tack för denna information! Den är verkligen till stor hjälp! Jag har tittat lite i mantalslängderna också nu och jag kan väl då vara säker på att Ingemar Persson är en ana.

Skärmavbilder

Jag skulle vilja ha hjälp med tydningen av följande utdrag ur mantalslängder för Tubbamåla, Vislanda : De personer som jag är intresserad av och som jag tror finns här är Ingemar Persson och kanske hans far Per Ingemar Persson gifter sig Karin, Jag har försökt följa Anna Kristina Isaksdotter både från födseln och från vigseln för att försöka finna ut om det är samma person. Där hittar jag henne i Långasjö BI:1 sid Hon flyttar till nämndemannens gård i Wedamål.

svarta vita datingwebbplatser reddit bästa datingwebbplats

Se Ljuder AI:9 sid Utflyttning också enligt Långasjö BI:1 sid post Inflyttningen till Herråkra enl. Herråkra AI:6 sid Jag tror det är rätt Anna Kristina Isaksdotter. Det är lite jobbigt att följa henne eftersom hon flyttar runt en hel del och inte alla in- och utflyttningslängder finns tillgängliga. Jag söker information om anorna för bröderna Ingemarsson födda i början på talet i Tubbamåla i Vislanda.

Fadern anges vara Ingemar. Av fadderlistorna till Svens barn kan man också dra slutsatsen att även Sven Grimslöv, Skatelöv är en broder.

Är detta hans barn? Vet någon något om Ingemar Perssons eller hans hustrus anor? Och är även den andre Jon född en broder och har Jon född dött som barn och har det i så fall sedan blivit fel i kyrkböckerna? Födelsedatum: 7 nov! Fader: Zachris Persson.