Uncategorized

Mötesplatser för äldre i längbro

Träffpunkter och mötesplatser för seniorer

Förändringen gäller tills nya besked ges. Mötesplatser för seniorer är en del av Kristianstads kommuns förebyggande och hälsofrämjande arbete. Mötesplatserna arbetar förebyggande och hälsofrämjande utifrån Folkhälsomyndighetens fyra hörnpelare: Social gemenskap, delaktighet, fysisk aktivitet och goda matvanor. Vi tillsammans formar innehållet utifrån hörnpelarna vid de mötesplatser som vi erbjuder i kommunen.

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Coronaviruset: Träffpunkter och mötesplatser stängda

Vad är cookies? Jag förstår Träffpunkter är mötesplatser för seniorer som skapar social samvaro. Här har du möjlighet att umgås med andra och delta i gemensamma aktiviteter som gympa, kortspel, dans, inomhusgolf, kulturprogram, studiecirklar, promenader m.

Coronaviruset: Träffpunkter och mötesplatser stängda

Aktiviteterna är kostnadsfria, om inte annat anges i träffpunktens program. Ofta finns fika att köpa i anslutning till aktiviteterna. För att begränsa smittspridningen av coronaviruset är träffpunkterna stängda för besök till och med den 31 augusti, det gäller även för alla som bor i de senior- och trygghets­boenden där träffpunkter finns. Här finns mer information med anledning av coronaviruset. I kartan och listan här nedanför hittar du alla träffpunkter för seniorer i Örebro kommun.

Klicka på länken vid en kartnål för att komma direkt till träffpunktens sida. En cirkel med en siffra inuti innebär att det finns flera träffpunkter i området. På varje träffpunkts egen sida kan du läsa mer om träffpunkten och se vilka aktuella aktiviteter som erbjuds. Du är välkommen till alla träffpunkter, oavsett var du bor.

Kom gärna med nya förslag och idéer på hur träffpunkten kan utvecklas. Träffpunkterna bygger till stor del på frivilliga insatser från besökarna, därför är din insats betydelsefull. Almby träffpunkt.


  • dalby mötesplatser för äldre.
  • Träffpunkter för seniorer - flygfotograf.se.
  • Other languages with Google Translate;
  • på dejt hjärtum.
  • Mötesplatser och aktiviteter - Kristianstads kommun.
  • kvinna söker man virserum.
  • Mötesplats Bergvik;

Brolyckans träffpunkt. Gillets träffpunkt. Haga frivilligcentral. Hovsta träffpunkt.

Då ska du passa på att komma till oss i Adolfsberg varje tisdag under perioden 16 juni till 11 augusti, kl Barn är alltid välkomna till våra sommarcaféer — och några av våra sommaraktiviteter vänder sig särskilt till barn och deras vuxna. Du hittar dem här. Kom och var med om spännande och roliga byggprojekt, sportaktiviteter och tekniska aktiviteter för barn och unga under veckorna 26—32 i sommar.

Gratis, ingen föranmälan behövs! Vi samlas kl Är du 7—14 år och vill hitta på spännande saker, kanske träffa nya vänner eller bara vill ha roligt? Då ska du anmäla dig till en kollodag under v 33 i augusti.

Telefon: 45 00, mån—tors kl. Lunchstängt kl. Söker du någon enskild person? I denna ljuva sommartid kan du hemestra hos oss Det är ingen vanlig sommar. Mycket på gång Café Nikolai i city har öppet alla vardagar klockan Behöver du någon att tala med?

Våra mötesplatser

Sommarhäng i Sörbyäng för ungdomar Sörbykyrkan ordnar aktiviteter för ungdomar på fredagkvällar i juli månad. Fem korta pilgrimsvandringar i Karlslundsområdet i sommar Under fem måndagar i sommar erbjuder vi gemensam pilgrimsvandring med start måndag 22 juni kl Friluftsgudstjänster i Längbro i sommar Varmt välkommen till friluftsgudstjänst i Längbro.

Så har våra kyrkor öppet i sommar Nyfiken på att besöka en särskild kyrka i Örebro pastorat i sommar? Coronaviruset: Så finns kyrkan för dig Här kan du läsa om Svenska kyrkans insatser i Örebro, bl. Upptäck våra olika sommarcaféer Fika, leksaker, umgänge, spel, underhållning, allsång och hembakt.

I denna ljuva sommartid kan du hemestra hos oss - Svenska kyrkan i Örebro

Sommarcafé med allsång i Mikaels församling Sommarcafé med allsång på gräsmattan mellan S:t Mikaels kyrka och Hjärsta gård. Våfflor, pannkakor, torsdagscafé och utflykt — sommar i Olaus Petri I denna ljuva sommartid kan du hemestra hos oss! Tipspromenad och sommarcafé i Almby Varje sommaronsdag kl 14—16 vid Almby församlingshem. Sommarcafé i Längbro juni, juli, augusti Under sommaren har vi sommarcafé onsdagar Våffelcafé i Adolfsbergs församling Är du sugen på en härlig, frasig våffla i sommar? Barnallsång i gröngräset Tisdagar kl För barn och unga: Skapa med Komtek utanför S:t Nicolai kyrka fredagar kl.

Utflykt till Varbergaskogen för barnfamiljer tisdagen den 30 juni Vi samlas kl Augusti-kollo i Adolfsbergs kyrka Är du 7—14 år och vill hitta på spännande saker, kanske träffa nya vänner eller bara vill ha roligt?